Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου και αναφέρθηκε στο νέο τηλεπαιχνίδι The Chase που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα.

«Το "The Chase" είναι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση στο επίπεδο των τηλεπαιχνιδιών. Έχει αγωνία, γιατί από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι... Σε κάθε επεισόδιο παίζουν τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και καλούνται να γίνουν ένα, μία ομάδα. Επίσης, είναι από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ, η μουσική είναι φανταστική, είναι όλο τέλειο», δήλωσε η παρουσιάστρια του παιχνιδιού.

Μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στο MEGA και χαρακτηρίζει καρμική αυτή την επιστροφή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήθελε να βρεθεί ξανά στο συγκεκριμένο κανάλι: «Είναι καρμική η επιστροφή μου στο MEGA. Είναι ένας κύκλος που ξαναγίνεται, γιατί έτσι είναι η ζωή, έτσι και η δουλειά. Ήθελα να επιστρέψω στο MEGA. Επιστρέφω με πολύ καλές συνθήκες και με ανθρώπους που νιώθω ότι με έχουν πιστέψει πολύ».

Όσο για το τι ονειρεύεται να κάνει στην τηλεόραση και αν θα τη δούμε σε πρωινό, είπε ότι: «Δεν είμαι πολύ κοντά στο περιεχόμενο ενός πρωινού. Δεν είναι το δυνατό μου κομμάτι. Ονειρευόμουν να κάνω στην τηλεόραση ένα σόου όπως έκανε η Ρούλα Κορομηλά. Αυτό το έχω κατακτήσει και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Αν έκανα κάτι άλλο, θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής, αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο