Η Μέγκαν Μαρκλ πρόσφατα συνάντησε τηλεοπτικά για πρώτη φορά, την Έλεν Ντε Τζένερις. Πρόκειται για μια συνέντευξη αρκετά ενδιαφέρουσα.

Οι δυο γυναίκες αν και βρίσκονται για πρώτη φορά στο ίδιο τηλεοπτικό πλάνο, είναι φίλες εδώ και μερικά χρόνια.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν από μια τυχαία συνάντηση σε ένα καταφύγιο σκύλων, όπου η πρώην ηθοποιός συζητούσε αν θα υιοθετούσε το πρώτο της κατοικίδιο. Η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε εκείνη τη συνάντηση που την έπεισε τελικά η Έλεν Ντε Τζένερις να υιοθετήσει τελικά το σκυλί.
Το preview της συνέντευξης μας προετοιμάζει για αποκαλύψεις αλλά και χιουμοριστικές ατάκες. Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για κρυφές πτυχές της ζωής της, πριν τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ θυμάται αστεία περιστατικά από την εποχή που οδηγούσε η ίδια χωρίς σοφέρ, με την πόρτα του αυτοκινήτου της από την πλευρά του οδηγού ήταν χαλασμένη.

Συγκεκριμένα είπε: «Πάρκαρα στο πίσω μέρος του πάρκινγκ και άνοιγα το πορτμπαγκάζ, μετά ανέβαινα και το έκλεινα πίσω μου και σερνόμουν πάνω από όλα τα καθίσματα για να βγω έξω. Έτσι πηγαινοερχόμουν».

«Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που η Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ, ήταν ηθοποιός στην Warner Brothers. Μη χάσετε την υπόλοιπη αυριανή μας συνέντευξη», έγραψε η Έλεν Ντε Τζένερις στη νέα της ανάρτηση στο instagram για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ που θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου.