Αύριο, Σάββατο 20 Νοεμβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

Αποκλειστικό: Ολο το τελικό σχέδιο
Τρεις εκπλήξεις στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

Το τελευταίο μίλι κατά της πανδημίας
Ο συναγερμός, η επιφυλακή και οι αρνητές

Η Μίνα Γκάγκα στη Σάσα
«Το τέταρτο κύμα ήταν αναμενόμενο, αλλά θα αντέξουμε»

Ανασχηματισμός στα σχέδια Μητσοτάκη με το νέο έτος

Αρχισαν οι κλήσεις στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου

Γιατί είναι ληγμένο προϊόν ο Αλέξης Τσίπρας
Ολο το παρασκήνιο

Οι άγνωστες συζητήσεις στο Λονδίνο
Ποιον προτιμά ο Αλ. Τσίπρας για πρόεδρο
-και σε ποιες ομάδες θα στοχεύσει τώρα ο Σύριζα

Νίκος Ανδρουλάκης, Υποψήφιος Πρόεδρος ΚΙΝ.ΑΛ
«Καμία σανίδα σωτηρίας στον δικομματισμό»

Βαγγέλης Μαρινάκης
Δωρεά στους σεισμοπαθείς της Κρήτης

«Γκρίζες ζώνες»

Η εξαφάνιση Ιβάν, η κόντρα και ο ΟΛΘ

Πράκτωρ Π

Εμπάργκο Αλέξη σε Πολάκη, με εισήγηση Λούλη
Πρωτοσελιδο__7_
Secret__10_


Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με δύο μνημειώδεις ιστορικές προσφορές

«Μέγας Αλέξανδρος, Ο Άνθρωπος Φαινόμενο» του Σαράντου Ι. Καργάκου – Νέα μεγάλη εκδοτική προσφορά με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - Το Σάββατο ο β' τόμος

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν το κορυφαίο έργο του σπουδαίου ιστορικού, φιλόλογου και δοκιμιογράφου Σαράντου Ι. Καργάκου, «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο Ανθρωπος Φαινόμενο», σε μια πολυτελή τρίτομη έκδοση!

Με πλούσια βιβλιογραφία, με το κριτικό πνεύμα και τον λιτό και ουσιώδη λόγο του αξέχαστου δασκάλου Σαράντου Ι. Καργάκου παρουσιάζεται ολόκληρη η ζωή του Μακεδόνα στρατηλάτη, Μέγα Αλέξανδρου. Αυτό το Σάββατο 20 Νοεμβρίου αποκτήστε τον δεύτερο τόμο που κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά.

Στα κύρια σημεία του δεύτερου τόμου είναι η εκστρατεια στην Ασία: Προετοιμασία - Δυνάμεις - Συνεργάτες. Η Ολυμπιάδα και η δράση της κατά την απουσία του Αλεξάνδρου. Η μεγάλη στιγμή της αναχωρήσεως - Μάχη Γρανικού. Ο Αλέξανδρος στο Γόρδιο. Σχέδιο μάχης Γρανικού - Φωτογραφίες. H μάχη της Ισσού. Η περίπτωση του στρατηγού Χαρίδημου. Οι κινήσεις του Δαρείου. Απώλειες - Συμπεριφορά του Αλεξάνδρου - Κρίσεις για το ήθος του. Φοινίκη - Αίγυπτος. Τα μετά τη μάχη - Αλληλογραφία Δαρείου και Αλεξάνδρου. Γαυγάμηλα - Κατάλυση περσικού κράτους. Εκδίωξη των Περσών από το Αιγαίο. Επάνοδος στην Ασία - Διάβαση του Ευφράτη. Η μάχη των Γαυγαμήλων (31 Οκτωβρίου 331 π.Χ.). Η κατάληψη των μεγάλων πρωτευουσών. Περσέπολη - Εκβάτανα. Η συντριβὴ των Ουξίων. Η ροπή προς την πολυτέλεια. Καταδίωξη Δαρείου - Βήσσου. Η δίκη και αμφισβήτηση της ελληνικότητας της μακεδονικής γλώσσας. Διάβαση του Ώξου - Μια ελληνική «αποικία». Σύλληψη και θανάτωση του Βήσσου. Το οικτρό τέλος του Σπιταμένη. Η Σογδιανὴ πέτρα, οι «πτηνοὶ στρατιώται» και η Ρωξάνη.

Ακόμη,

Αυτό το Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ο πέμπτος τόμος της σειράς «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» εξιστορεί την τελευταία φάση των επιχειρήσεων που έγιναν σε ελεύθερο ελληνικό έδαφος: «Τη Μάχη της Κρήτης». Την εποχή κατά την οποία έγιναν τα εξιστορούμενα γεγονότα ο νικηφόρος στρατός του αλβανικού μετώπου δεν υπήρχε πλέον και ολόκληρη η Ηπειρωτική Ελλάδα είχε καταληφθεί από τους γερμανικά στρατεύματα. Οι ελληνικές μονάδες που έλαβαν μέρος στη μάχη της Κρήτης δεν αποτελούσαν μέρος του οργανικού ελληνικού στρατού αλλά ήταν κάποιες πρόχειρα συγκροτημένες μονάδες χωρίς καμία ουσιαστική υποδομή. Τις ελλείψεις όμως ήρθε να αναπληρώσει η αποφασιστικότητα και ο ηρωïσμός με τον οποίο, μέσα και από τη βοήθεια των εμπειροπόλεμων κατοίκων της Κρήτης, οι άπειρες αυτές μονάδες πραγματοποίησαν την αποστολή τους...