Έκτος της εκπομπής της ήταν σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό.

Τους τηλεθεατές καλησπέρισε η Μαρία Ηλιάκη, έχοντας δίπλα της τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τον Βασίλη Βλάχο, αλλά και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο.

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε πως η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και ότι όλοι οι υπόλοιποι έκαναν τεστ και βγήκαν αρνητικοί.

«Η Κατερίνα δεν είναι μαζί μας. Βρέθηκε θετική στον κοροναϊό. Είναι σπίτι της και την παρακολουθούν οι γιατροί. Τα πράγματα είναι μια χαρά προς το παρόν. Και ελπίζουμε να παραμείνουν και έτσι. Εμείς όλοι έχουμε κάνει τα τεστ μας και είμαστε καλά» είπε στην έναρξη της εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή και περιέγραψε πως βιώνει τον κορωνοϊό, αλλά παράλληλα αποκάλυψε πως θετικά στον κορωνοϊό είναι και τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνας.

«Σήμερα είμαι καλύτερα και μου κάνετε και καταπληκτική παρέα. Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, γιατί ήμουν πάρα πολύ προσεκτική. Όταν ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα, πίστευα ότι είναι κάποιο κοινό κρυολόγημα. Έκανα τα selftest και στην αρχή ήταν αρνητικά.
Είχα όλα τα συμπτώματα, είχα πυρετό. Έκανα πυρετό για πολλές ημέρες 38,5, είχα μπούκωμα, αισθανόμουν αδύναμη, πονούσε το σώμα μου και τα κόκαλα μου και κάποια στιγμή άρχισε να με πονάει πάρα πολύ περίεργα το κεφάλι μου και έχασα κατευθείαν και τη γεύση μου. Είχα όλα τα συμπτώματα, από ότι έχετε ακούσει. Μέχρι στιγμής το οξυγόνο μου είναι καλά. Από όλα αυτά που έχω ακούσει το πηγαίνω μέρα μέρα και ώρα ώρα. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα την Δευτέρα, την Τετάρτη έκανα self test και βγήκε θετικό. Ένα δεύτερο και κατευθείαν θετικό. Και το rapid και μοριακό βγήκε θετικό.

Τώρα είμαστε σε καραντίνα οικογενειακώς και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Και τα παιδάκια είναι θετικά. Είμαστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλά και ο Αρίωνας και η Αέλια. Εγώ το περνάω πιο βαριά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.