Ξέφυγε τελείως η κατάσταση στο σπίτι του «Big Brother», καθώς κάποιοι παίκτες είναι ασυγκράτητοι. Σε βαθμό που να προκαλούν τεράστιο πρόβλημα στους συγκατοίκους τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Το σίγουρο είναι ότι ουδείς μπορεί να κρυφτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα του «Big Brother», καθώς μέσα στο σπίτι υπάρχουν κάμερες παντού, ακόμα και μέσα στο μπάνιο. Μέχρι τώρα έχουμε δει καυτά φιλιά, αγκαλιές, ελαφρά ντυσίματα, αδιαφορώντας για τα «μάτια» που τους παρακολουθούν.

Τις τελευταίες μέρες όμως, κυκλοφορεί ένα βίντεο από το σπίτι του όπου διαμένουν οι παίκτες του «Big Brother», όπου κάποιοι επιδίδονται σε διάφορα ερωτικά παιχνίδια και ανελέητο sex! Θέμα αυστηρώς ακατάλληλο φυσικά για ανηλίκους. Στο βίντεο φαίνονται καθαρά οι παίκτες να κάνουν ερώτα στο μπάνιο. Οι εικόνες φτάνουν από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες στο σπίτι στα μόνιτορ της εκπομπής.

Ακούγονται διάφορα καυστικά σχόλια για τις σκηνές που αντικρίζουν και τότε κάποιος σηκώνει το κινητό του τηλέφωνο και αρχίζει να τραβά όσα προβάλλονται στα μόνιτορ. Το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε στα social media, αλλά και από κινητό σε κινητό και γίνεται χαμός.

Το βίντεο έγινε viral

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το πώς μπόρεσε ένα τέτοιο βίντεο να κυκλοφορήσει και να γίνει viral, τη στιγμή που εννοείται ότι τηρούνται αυστηροί κανόνες, προκειμένου να προστατευθούν οι παίκτες που συμμετέχουν. Στα πλάνα φαίνεται καθαρά ότι το βίντεο έχει «τραβηχτεί» από τα μόνιτορ όπου φτάνουν οι εικόνες από κάθε γωνιά του σπιτιού και το ερώτημα που τίθεται είναι ποια μέτρα έχουν παρθεί για να προστατευθούν οι παίκτες και πώς το κανάλι «επέτρεψε» να κυκλοφορήσουν τέτοια αποκαλυπτικά πλάνα.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις αρχές του παιχνιδιού είδαμε στις οθόνες μας καυτά φιλιά, αλλά και τους παίκτες να αναφέρουν οn camera πως τους ακούνε και τους βλέπουν να κάνουν sex κάθε μέρα (τουλάχιστον τέσσερις φορές!) είτε στο μπάνιο είτε κάτω από τα σκεπάσματα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time