Μεγάλη Εορταστική Προσφορά: Τα Παραπολιτικά προσφέρουν 15% εκπτωση σε όλoυς τους αναγνώστες, για τις αγορές στο e-shop του perfectoys.gr!

Από αυτό το Σάββατο 04/12 όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κερδίζουν, εντελώς δωρεάν, 15% έκπτωση για όλες τις ηλεκτρονικές αγορές τους στο Perfectoys.gr!

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Με το εκπτωτικό κουπόνι που θα βρείτε σε κάθε φύλλο της εφημερίδας, είτε στη απλή έκδοση των 2€ είτε σε εκείνη των 3,90€ με όλες τις επιπλέον προσφορές, θα μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα την ηλεκτρονική σας παραγγελία με έκπτωση 15%, στα πάντα!

Φέτος όλα τα επώνυμα παιχνίδια και τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα επιλέξετε θα έρθουν στο χώρο σας με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο! Εσείς απλώς θα εισάγετε τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο κουπόνι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και θα κερδίσετε έκπωση 15% σε όλες τις αγορές σας!

Και φυσικά ο δρόμος για την αναζήτηση του τέλειου δώρου, καταλήγει στα PerfecToys.gr διότι εκεί θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη γκάμα παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες, με πληθώρα από επώνυμα και ποιοτικά παιχνίδια! Διαλέξτε ανάμεσα σε Lego για ατελείωτες ώρες δημιουργίας, Playmobil για φανταστικές μάχες και όχι μόνο, την αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών Barbie,  παιχνίδια ρόλων, απίθανα επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια καθώς και άλλα πολλά φανταστικά και πρωτότυπα δωράκια!

Και επειδή η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει, ο στολισμός ενός Perfect δέντρου για να αφήσει τα δώρα του ο Άγιος Βασίλης αλλά και για να δημιουργήσετε υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις  με την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γίνει από τα PerfecToys.gr! 

Επίσης θα βρείτε συλλογές ρούχων και παπουτσιών διαλεγμένες με φινέτσα και γούστο από επώνυμές εταιρίες όπως η Mayoral, Camper, Crocs και Energiers.

Με πάνω από 15.000 κωδικούς και πάντα στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 40€, σίγουρα θα ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί πελάτες με ανταμοιβή την χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών!


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ PERFECT TOYS
  1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.
  2. Έκαστο εκπτωτικό κουπόνι θα φέρει έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος θα χρησιμοποιείται στο πεδίο «κωδικός έκπτωσης κουπονιού», κατά την καταχώριση της ηλεκτρονικής παραγγελίας στα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) www.perfectoys.gr ιδιοκτησίας του Συνεργάτη ώστε ο χρήστης του και υποβάλλων την ηλεκτρονική παραγγελία να λάβει έκπτωση 15% επί της συνολικής αξίας των αγορών του.
  3. Η χρήση του κουπονιού μπορεί να γίνει για την περίοδο από 04-12-2021 έως τις 15-01-2022 και λαμβάνει χώρα κατά την καταχώριση της ηλεκτρονικής παραγγελίας στα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) www.perfectoys.gr.
  4. Έκαστο μοναδικό κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ολικά ή μερικά, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα πλην της παροχής έκπτωσης σε μία (1) αγορά από το ανωτέρω κατάστημα και δεν δύναται να συνδυαστεί με άλλες προσφορές προϊόντων ή μελών.
  5. Για τυχόν απορίες/προβλήματα σε σχέση με την χρήση του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝ. Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Γ’ Σεπτεμβρίου, αρ. 90, με ΑΦΜ 998642644, ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, τηλ: 210 8211 511, Email: sales@perfectoys.gr
  6. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής ή καθ’οιονδήποτε τρόπο αδυναμίας χρήσεως ή καρπώσεως της προσφοράς του κουπονιού. Επίσης, δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝ.  Α.Ε.».
  7. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
  8. Οι όροι της χρήσης του κουπονιού δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.., κατόπιν έγγραφης συννενόησης με το Συνεργάτη. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
  9. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.