Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά μετά από πολύ καιρό!

Η παρουσιάστρια του Style me Up μίλησε για τις εκπομπές που έχει υπάρξει όπως το Pop Up και το GNTM, για τις ιδέες που έχει για νέα τηλεοπτικά εγχειρήματα αλλά και για την προσωπική της ζωή.

 «Το GNTM, ήταν σίγουρα το πιο κοντά σε μένα. Ήταν η συνθήκη που είχα στη ζωή μου, η δουλειά μου. Μου ήταν πιο εύκολο και ευχάριστο. Το Pop Up ήταν πολύ δύσκολο για μένα, σε κάτι που δεν είχα ιδέα να κάνω. Στην πορεία μαθαίνεις.

Από εδώ και πέρα θέλω να έχω μόνο εκπλήξεις στη ζωή μου, με κούρασε το 2021. Δεν θέλω να ξέρω το παρακάτω, θέλω να περνάω καλά. Με δύο χρόνια κορονοϊό, έχουμε κλειστεί μέσα, πρέπει να είναι όλα προγραμματισμένα, ας πάμε να κάνουμε μια έκπληξη να τελειώνουμε!» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει την παρουσιάστρια και για την προσωπική της ζωή: «Όταν δεν σε “τσακώνουν”, δεν σε έχουν δει, δεν σε έχουν βγάλει φωτογραφίες δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Ζεις κανονικά τη ζωή σου, όπως τη ζει όλος ο κόσμος. Αν σε δει κάποιος και σε δείξουν και στην τηλεόραση να τρως 45 λεπτά με κάποιον ε δεν μπορείς να πεις “Δεν ήμουν εγώ!”. Εσύ είσαι κούκλα μου και περνάς ωραία. Περνάω ωραία, καλά είμαι!».