Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 18:30 κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με παρουσιάστρια τη  Μαρία Μπεκατώρου ένα πρόσωπο αγαπητό στο κοινό που ξέρει την ψυχαγωγία όσο λίγοι.

Το «The Chase» δεν είναι ένα συνηθισμένο τηλεπαιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων. Είναι η πιο γρήγορη, ανατρεπτική και συναρπαστική καταδίωξη γνώσεων.

Τέσσερις παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Chasers, να τους νικήσουν και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Το παιχνίδι που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία το 2009 και, εδώ και 13 χρόνια, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών. 

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 18:30 κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με παρουσιάστρια τη  Μαρία Μπεκατώρου ένα πρόσωπο αγαπητό στο κοινό που ξέρει την ψυχαγωγία όσο λίγοι.

Εκτός από τη Μεγάλη Βρετανία όπου έκανε το ντεμπούτο του, το «The Chase» έχει ταξιδέψει σε άλλες 14 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Ισπανία, το Ισραήλ και η Κύπρος. Ο παρουσιαστής του βρετανικού «The Chase», ο Bradley Walsh, είναι από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα στη χώρα του και βρίσκεται αδιάλειπτα στο «τιμόνι» του τηλεπαιχνιδιού όλα τα χρόνια μετάδοσής του.

Η επιτυχία του «The Chase»  αναγνωρίστηκε και στα βρετανικά National Television Awards, όπου κέρδισε τρία βραβεία!

Πώς παίζεται το «The Chase»:

Το παιχνίδι ξεκινά κάθε φορά με τέσσερις παίκτες και έναν Chaser. 

Στον πρώτο γύρο, κάθε παίκτης ξεχωριστά καλείται να απαντήσει μέσα σε 1 λεπτό σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορεί, συγκεντρώνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε σωστή απάντηση. 

Στον δεύτερο γύρο εμφανίζεται o Chaser και αρχίζει, με τις αστείρευτες γνώσεις του, την «καταδίωξη» των παικτών πάνω σε ένα φωτεινό ταμπλό μέσα από μία δοκιμασία με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Με κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης «απομακρύνεται» από τον Chaser, ενώ οι λανθασμένες απαντήσεις μειώνουν την «απόσταση» μεταξύ τους. Αν ο Chaser τον «πιάσει», τον αποκλείει από το παιχνίδι. 

Το «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου κάνει πρεμιέρα στο MEGA τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 18:30.