Σφοδρές αντιδράσεις εναντίον του συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει προκαλέσει η καταγγελία εναντίον του για εκδικητική ανάρτηση βίντεο πορνό στο διαδίκτυο.

Ο Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για τη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της πρώην του σε πορνογραφική ιστοσελίδα, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο κεντρικός παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης, ανακοίνωσε μεν την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή, ωστόσο στο Twitter έχει ξεσπάσει σάλος εναντίον του για τη στάση που είχε προ καιρού εναντίον της υπουργού Λίνας Μενδώνη με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.

Τότε, ο Αντώνης Κανάκης είχε επιτεθεί άγρια στην υπουργό Πολιτισμού -η οποία είχε δηλώσει ευθέως ότι δεν γνώριζε τίποτα για το σκοτεινό παρελθόν του Λιγνάδη- αφήνοντας υπονοούμενα ότι ψεύδεται και πως ήταν ενήμερη για το ποιόν και τις πράξεις του προφυλακισμένου σκηνοθέτη.

Μάλιστα, σε ένα σημείο του εν λόγω βίντεο ο παρουσιαστής ακούγεται να λέει «εδώ εμείς ένα συνεργάτη παίρνουμε και ελέγχουμε τι έχει κάνει».