Η νέα δραµατική σειρά µυστηρίου «Σκοτεινή θάλασσα» έρχεται στο Mega µε τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευµένου Γρηγόρη Καραντινάκη και ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών. Το σενάριο υπογράφουν οι Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίµπαλης και Κωστής Σαµαράς.

Η Ταµίλα Κουλίεβα στη σειρά υποδύεται την Όλγα Γκορίτσα, η οποία ήρθε στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω της ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν. Εχει αµφιθυµική σχέση µε τη ρωσική καταγωγή της, είναι απότοµη, αυστηρή και συγκρουσιακή. Στον σύζυγό της, τον Σάββα, βρήκε αποδοχή, αγάπη και τρυφερότητα. Η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

«Πρόκειται για µια καλογυρισµένη σειρά, µε εξαιρετική διανοµή και ρόλους αριστοτεχνικά γραµµένους, η οποία υποστηρίζεται από µια πολύ προσεγµένη παραγωγή. Στο σκηνοθετικό τιµόνι έχουµε έναν πολύ σηµαντικό σκηνοθέτη, τον Γρηγόρη Καραντινάκη», εξηγεί στο «S» η σπουδαία ηθοποιός. Για τη σειρά είναι πολύ αισιόδοξη ότι θα µπει στις καρδιές των τηλεθεατών.

«Η σειρά είναι γεµάτη σασπένς, που θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσει αµείωτο το ενδιαφέρον του κόσµου. Η αγωνία χτίζεται από επεισόδιο σε επεισόδιο. Εύχοµαι ειλικρινά να την αγαπήσουν οι τηλεθεατές, γιατί είναι µια πολύ ξεχωριστή δουλειά», καταλήγει.

Η «Σκοτεινή θάλασσα» πραγµατεύεται την απώλεια και αναζητά τη λύτρωση των ηρώων, συνδυάζοντας το κοινωνικό δράµα µε στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέµις Μπαζάκα, Ταµίλα Κουλίεβα, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Αννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαµάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουµάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, ∆ηµήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Ελενα Μεγγρέλη, Ελενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταµπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.