Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
papadrosos_new_new
Media

Δείπνο κορυφής ξανά στον ΣΚΑΪ με πρωτοβουλία Παπαδρόσου

Κοινός τόπος στις συζητήσεις ήταν η ανάγκη διαρκούς προσαρμογής στις απαιτήσεις του φετινού, αδυσώπητου ανταγωνισμού στο τηλεοπτικό τοπίο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στον ΣΚΑΪ για τη σταθεροποίηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων .

Βλέπετε, μπορεί στο σύνολο του κοινού να έχει βρεθεί η ισορροπία στο μέτωπο της τηλεθέασης, γεγονός που χαροποιεί άπαντες στο Νέο Φάληρο, ωστόσο οι χαμηλές πτήσεις στο νεανικό κοινό, το οποίο συνιστά και τον βασικό πόλο για την προσέλκυση διαφήμισης, εξακολουθούν να προβληματίζουν.

Στο πλαίσιο αυτό, άπαντες αναμένουν την... ευλογία του Άγιου Δομίνικου, ευελπιστώντας πως το «Survivor» θα... ξυπνήσει την κοιμώμενη prime time του καναλιού και ταυτόχρονα θα δώσει ανάσα στο σύνολο του προγράμματος, άρα και στο μέτωπο του κεντρικού δελτίου, με την αποδοχή του στην ηλικιακή ομάδα 18-54.

Παράλληλα με τις προσδοκίες που γεννά η επιστροφή του ριάλιτι, συνεχίζονται τα δείπνα των κορυφαίων στελεχών με πρωτοβουλία του επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, Βασίλη Παπαδρόσου.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε νέα μάζωξη σε γνωστή ταβέρνα, αυτή τη φορά με αφορμή την παρουσία στην Αθήνα του ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων, παρόντες στο εν λόγω τραπέζι ήταν ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, Βασίλης Χιώτης, ο διευθυντής σύνταξης Γιάννης Αδαμίδης και ορισμένα ακόμη στελέχη του δελτίου.

Κοινός τόπος στις συζητήσεις ήταν η ανάγκη διαρκούς προσαρμογής στις απαιτήσεις του φετινού, αδυσώπητου ανταγωνισμού στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς και ορισμένες παρεμβάσεις που δρομολογούνται σε επίπεδο τόσο δελτίου όσο και εκπομπών από τη νέα χρονιά που έρχεται.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα