Το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με έναν εντυπωσιακό finale το GNTM 4, από το οποίο, δε θα μπορούσε να λείπει η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια, Σίλια Κριθαριώτη, η οποία έφερε τον αέρα των παριζιάνικων ντεφιλέ στο δημοφιλέστερο διαγωνισμό μόδας της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι 3 φιναλίστ περπάτησαν στο ειδικά, για τη βραδιά, διαμορφωμένο catwalk φορώντας τις αέρινες δημιουργίες της κορυφαίας σχεδιάστριας από ostrich feathers.

Συγκεκριμένα, το haute couture φόρεμα της Όλγας Ντάλλα από κεντημένα στο χέρι φτερά με ένα υπέροχο ντεκραντέ χρωμάτων που ξεκινούσε από το βαθύ μαύρο, συνέχιζε στο απαλό ροζ και κατέληγε στο φωτεινό άσπρο, έγραφε μοναδικά στον τηλεοπτικό φακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι, τη συγκεκριμένη συγκλονιστική δημιουργία είχε φορέσει η Nicole Kidman στο high fashion editorial του περιοδικού Tatler UK.





Επιβλητικό creation

Από την άλλη, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, μαγνήτισε τα βλέμματα των τηλεθεατών αλλά και της κριτικής επιτροπής με το dramatic κίτρινο υψηλής ραπτικής ρούχο, ένα επιβλητικό creation το οποίο είχε εκθειάσει η βίβλος της μόδας, η British Vogue, σε μια special φωτογράφιση στο ιστορικό ατελιέ του οίκου Celia Kritharioti με πρωταγωνίστρια το top model Joan Smalls.



Παράλληλα, το αγόρι της τελικής τριάδας, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, έδενε τη συνολική πασαρέλα της καταξιωμένης σχεδιάστριας με το μπολερό από εκρού και λευκά φτερά, που έδινε μια avant-garde αισθητική στο look του.

Έλαμπε η Ισμήνη

Οι λαμπερές εμφανίσεις με δημιουργίες του Οίκου, δε σταματούν εδώ. Το new-entry του GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων στο live πλατό του τελικού, έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό see-through φόρεμα από τούλι, όλο κεντημένο στο χέρι με πολυτελή κρύσταλλα Swarovski, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.



Επίσης, το όμορφο μοντέλο από το Los Angeles είχε επιλέξει λίγες εβδομάδες πριν μια παραμυθένια oversized δημιουργία από μεταξωτό τούλι σε παστέλ αποχρώσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ανατρεπτική φωτογράφιση με θέμα “After Oscar’s Party Hunger”. Ακόμη μια show-stopping εμφάνιση ήταν αυτή στις αρχές του διαγωνισμού και συγκεκριμένα στo bootcamp, οπού είχε φορέσει ένα κίτρινο crepe dress με μοντέρνα κοψίματα, τραβώντας την πρόσοχή μας σε αυτό το φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο.