H «καταδίωξη» γνώσεων του MEGA, ξεκινά.


Το επιτυχημένο, συναρπαστικό «The Chase»  που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 18:30, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία με το κέφι και την ενέργειά της θα δίνει τον ρυθμό, σε αυτό το «κυνήγι» ερωτήσεων και απαντήσεων.

Τέσσερις παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Chasers, τους «φωτεινούς παντογνώστες» του παιχνιδιού, και να τους νικήσουν για να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Οι Chasers είναι μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής. «Κυνηγούν» τους παίκτες με τις γνώσεις τους και προσπαθούν να τους αποκλείσουν από το παιχνίδι. Mοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Κάθε ένας από αυτούς έχει ένα ψευδώνυμο που τον αντιπροσωπεύει και τον ακολουθεί σε κάθε επεισόδιο: «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής».

Ποιοι είναι όμως οι Chasers;

Βασίλης Φασιάς («Tο Βουνό»): Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός. Από μικρή ηλικία του άρεσε η στολή. Είναι στρατιωτικός γιατρός με βαθμό Ταγματάρχη στο Νοσοκομείο 251 της Αεροπορίας, με ειδικότητα παθολογίας. Έχει πτυχίο Θεολογίας, ενώ τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας. Είναι παντρεμένος εδώ και 2 χρόνια. Του αρέσει πολύ το θέατρο, το σινεμά και το διάβασμα - έχει μάλιστα μια συλλογή με πάνω από 5000 βιβλία.

Πάνος Δημάκης («Το Γεράκι»): Μεγάλωσε στο Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Τα τελευταία 25 χρόνια ζει στον Άλιμο. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και είναι μεταφραστής λογοτεχνικών και οικονομικών κειμένων. Επίσης, είναι επιμελητής σε εκδοτικό οίκο, ενώ έχει γράψει δύο βιβλία, με τίτλο «Δρόμοι της Γλώσσας» και «Δεκαεπτά Κλωστές». Μάλιστα, το τελευταίο του βιβλίο προκάλεσε το ενδιαφέρον της γνωστής σεναριογράφου Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η οποία ζήτησε να το κάνει σενάριο. Μιλάει συνολικά 8 ξένες γλώσσες, ενώ έχει φτιάξει και τη δική του γλώσσα. Του αρέσει η γυμναστική και τα ταξίδια, και λατρεύει τη μουσική. Παίζει αρμόνιο και αλτικόρνο, ενώ παλιότερα ήταν μέλος της Φιλαρμονικής του Άστρους. Είναι επαγγελματίας παίκτης τηλεπαιχνιδιών, έχοντας κερδίσει συνολικά από τις συμμετοχές του πάνω από 200.000 ευρώ.

Μαρία Μάρκου («Η Γυναίκα με τα Μαύρα»): Κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Είναι χωρισμένη δύο φορές. Είναι απόφοιτος του τμήματος Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της  Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Έχει κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι φιλόζωη και ασχολείται με τα αδέσποτα σκυλιά. Χαλαρώνει παίζοντας πιάνο, κάνοντας γιόγκα και κολύμβηση.

Ηλίας Αλεξίου («Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής»):  Μόνιμος κάτοικος του Δήμου Νίκαιας, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων κι εργάζεται ως ελεγκτής ασφάλειας τροφίμων. Ήταν παλιός αθλητής της άρσης βαρών. Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει ιστιοπλοΐα και μαγειρεύει. Έχει συλλογή από μαχαίρια και εργαλεία. Του αρέσει να διαβάζει τα πάντα από εφημερίδες και καζαμία μέχρι και τον τσελεμεντέ. Παλαιοτέρα έπαιζε πιάνο και έχει ασχοληθεί με το κλασικό λυρικό τραγούδι ως βαρύτονος.


 Το «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου κάνει πρεμιέρα στο MEGA, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 18:30.