Το Survivor 2022 έκανε πρεμιέρα την Κυριακή και το κλίμα ήταν έντονο από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ειδικότερα, μετά το περιστατικό με το τσίμπημα σφήκας στον Θανάση Μπέλλο, τις εντάσεις για το γεγονός ότι δύο Διάσημες του Survivor 2022 ψήφισαν για αποχώρηση, μετά την ήττα της ομάδας τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, τον Γιωρίκα, αλλά και την ένταση με τον Βαλάντη που τα βάζει με τον Χατζηγεωργίου, γιατί θεωρεί πως είναι «αρχηγός», στο σημερινό επεισόδιο αναμένονται νέες εντάσεις. 

Τσακωμός Βρισηίδας - Ασημίνας

Στο τρέιλερ που βρίσκεται ήδη on air δίνει μια ιδέα για το τι θα δούμε απόψε, καθώς δείχνει αποσπάσματα από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Όπως φαίνεται με το «καλημέρα» μια Διάσημη και μια Μαχήτρια, που θα βρεθούν αντιμέτωπες στο αγώνισμα και ακολούθως θα επικρατήσει ένταση.

Ο λόγος για την Βρισιήδα Ανδριώτου και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο δεύτερο κατά σειρά αγώνισμα ασυλίας στο νέο Survivor, στο οποίο παίζουν με κλειστά μάτια.

Μετά το τέλος της μονομαχίας τους ακούγεται να λέει κάποιος ότι κάποια από τις παίκτριες έβλεπε, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να εξαπολύει φουλ επίθεση στην Ασημίνα και οι δύο παίκτριες να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια.