Μοιρασμένα τα βραβεία για τις δύο ομάδες στον Άγιο Δομίνικο την Κυριακή, καθώς Μπλε και Κόκκινοι δεν έφυγαν με άδεια χέρια. 

Σπουδαία ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για το έπαθλο. Ο Γιώργος Λιανός, αφού πρώτα θύμισε στους παίκτες ότι «αυτό είναι το πιο δύσκολο Survivor όλων των εποχών» τους αποκάλυψε τι θα έπαιρνε η νικήτρια ομάδα και, η αλήθεια είναι πως υπήρξε μια καταρχήν απογοήτευση. 




O τρόπος που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν έδειξε πόσο πολύ ήθελαν να έχουν στη φαρέτρα τους τα εργαλεία για την εξερεύνηση του βυθού και ας μην ήταν μέσα σε αυτά το ψαροντούφεκο. O αγώνας έληξε με σκορ 10-8 υπέρ των Μαχητών, με τους Διάσημους να φτάνουν μέχρι και το 8-8, παρότι βρέθηκαν πίσω μέχρι και με 7-3.




Οι Μαχητές επέστρεψαν στην παραλία τους, ωστόσο στην επόμενη δοκιμασία, τα αγαπημένα Παιχνίδια της Καραϊβικής, οι Διάσημοι είχαν την απάντηση. 




Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο πρώτο για φέτος Παιχνίδι Ερωτήσεων, τους αποκάλυψε το λαχταριστό έπαθλο, που ήταν ένα τριπλό τοστ για κάθε νικητή και τους… έριξε στη μάχη. 

Μετά από αστείες ερωτήσεις και πολύ γέλιο νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με σκορ 7-5 και απόλαυσαν το γεύμα τους με μεγάλη ευχαρίστηση.