Στην τελική ευθεία εισέρχεται μετά τις γιορτές το εγχείρημα του Γιάννη Λάτσιου για την αναβάθμιση του Open σε επίπεδο προγράμματος και τηλεθέασης. Τις μεγαλύτερες συνέπειες αναμένεται να υποστεί, φυσικά, ο τομέας της ψυχαγωγίας, ο οποίος υπολείπεται με τεράστια διαφορά του ανταγωνισμού.

Ήδη έχει κοπεί η εκπομπή που παρουσίαζαν η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου, ενώ ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του καναλιού έχει στο πλάνο του σειρά αλλαγών, που αφορούν τις εκπομπές τόσο της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη όσο και της Νικολέτας Ράλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, με δεδομένο ότι η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο μέσον της, γεγονός που αποκλείει εκτεταμένες παρεμβάσεις, σε αυτή τη φάση δίνεται έμφαση στο κομμάτι του περιεχομένου και πιθανώς σε ορισμένα πρόσωπα στα πάνελ. Εξάλλου, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με το μπάτζετ, το οποίο θα κληθεί να διαχειριστεί ο έμπειρος παράγοντας, αφού ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του τηρούν σιγήν ιχθύος.

Στο μεταξύ, με τις «πλάτες» της πρόσφατης αποθέωσης του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού στο πρόσωπό του και ενόψει των κινήσεων Λάτσιου, οι οποίες φυσικά θα έχουν ως κεντρικό άξονα την ψυχαγωγία, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ζητά από την πλευρά του είτε προσλήψεις είτε μετακινήσεις στελεχών στον ενημερωτικό τομέα, θεωρώντας πως σε αυτή τη συγκυρία υπάρχουν σημαντικά κενά. Μάλιστα, καναδυό από τις επιθυμίες του έχουν πραγματοποιηθεί ήδη...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 30/12