Αυτοδιοίκηση εν δράσει
Αυτοδιοίκηση εν δράσει Περικλής Καπετανόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
one channel
Media

∆υνατό ενηµερωτικό στίγµα από το One Channel

Tα αρμόδια στελέχη του ομίλου έχουν μπει ήδη σε διαδικασία συζητήσεων για συνεργασίες με περιφερειακά κανάλια σε ολόκληρη τη χώρα

Το One του Ομίλου Αlter Εgo του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει δυναμική επανεκκίνηση. Πρόκειται για το διαδικτυακό κανάλι που εμφανίστηκε στο Ιnternet και στις ψηφιακές πλατφόρμες το 2019 και είναι πάλι έτοιμο να δώσει ισχυρό ενημερωτικό στίγμα και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Μούτσος έχει αναλάβει ήδη την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, η Στέλλα Στυλιανού του μεσημεριανού και ο Νικήτας Κορωνάκης του απογευματινού. Το πρόγραμμα του σταθμού θα περιλαμβάνει τους αγώνες της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού, πρόσφατα ντοκιμαντέρ (BBC) και ροή βίντεο με ρεπορτάζ κατά το πρότυπο του Euronews. Το κανάλι, με το οποίο ασχολείται επισταμένα ο έμπειρος γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του Mega, Σταμάτης Μαλέλης, είναι διαθέσιμο online στην πλατφόρμα Mega Play, στην Cosmote TV και στη Nova.

Παράλληλα, τα αρμόδια στελέχη του ομίλου έχουν μπει ήδη σε διαδικασία συζητήσεων για συνεργασίες με περιφερειακά κανάλια σε ολόκληρη τη χώρα.

Δημοσιεύτηκε στο SECRET στις 30/12/2021