Στην εκπομπή The Tonight Show ήταν καλεσμένος ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό, ενώ αποκάλυψε ποια θεωρεί την πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιό.

Ο ίδιος είπε πως είχαν κολλήσει μέχρι και οι γονείς του αλλά και τα παιδιά του, τα οποία ήταν ασυμπτωματικά. Ο ίδιος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, είχε κάποια συμπτώματα τα οποία όμως δεν ήταν πολύ σοβαρά και βαριά.

«Περάσαμε κοροναϊό ναι. Σου την έχω πει αυτή την ιστορία; Είναι Τσικνοπέμπτη, έχουμε φάει όλοι μαζί στο σπίτι, τον Μάρτιο που τότε ήταν δύσκολα τα πράγματα πέρυσι. Μένουμε πάνω κάτω με τους γονείς οπότε κατεβήκαμε να φάμε. Την Παρασκευή κάνω μοριακό στο γύρισμα και βγαίνω θετικός χωρίς συμπτώματα, είχα ένα μπούκωμα. Έρχεται ο γιατρός και κάνει μοριακό σε όλη την οικογένεια, και βγαίνουν όλοι θετικοί, και τα παιδιά και οι γονείς μου. Ευτυχώς οι γονείς μου είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και το πέρασαν ασυμπτωματικά. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ελαφρά συμπτώματα που είχαν μία διάρκεια, και τα παιδιά ασυμπτωματικά», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στο ερώτημα να θα εμβολιάσει τα παιδιά του ο ηθοποιός είπε: «Πρέπει να γίνει μία κουβέντα σοβαρή μέσα στην οικογένεια για το τι θα κάνουμε. Οι μισοί λέμε ναι, οι άλλοι μισοί λένε όχι. Εμείς έχουμε κάνει κανονικά. Μας έχει βάλει σε σκέψεις υπάρχει ένα κράτημα που έχει και όλος ο κόσμος, λες ρε παιδί μου ότι για το παιδί μου θέλω να το εξαντλήσω, να δω τι γίνεται, να περάσει λίγος χρόνος».

Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, απ’ αυτά που συνηθίζονται στην εκπομπή και προκαλούν ευχάριστες στιγμές στους τηλεθεατές, ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του αλλά και των προτιμήσεών του.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε να γράψει κρυφά από τον Γρηγόρη ποια ηθοποιό Ελληνίδα θεωρεί πιο όμορφη εμφανισιακά και μάλιστα την ίδια ώρα ο παρουσιαστής έγραφε σε άλλο πινακάκι τη δική του απάντηση για το όνομα που πίστευε πως θα σημείωνε ο ηθοποιός.

Στην περίπτωση της Ελληνίδας ηθοποιού, ο Μελέτης Ηλίας έγραψε τη Μαρία Ναυπλιώτου με τον Γρηγόρη να γράφει το όνομα της συμπρωταγωνίστριάς του στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» Κατερίνα Παπουτσάκη. Τότε ο Αρναούτογλου σχολίασε ότι σκέφτηκε να βάλει το όνομα της Κατερίνας, όμως δεν το έκανε καθώς πίστεψε πως ο Μελέτης θα έτρωγε... παντόφλα.

Ο ηθοποιός επίσης μίλησε και για την κριτική που δέχτηκε η ταινία «The Black Bachelor» στην οποία πρωταγωνιστεί από τον Μήτση. Μία κριτική που ενόχλησε όλους τους συντελεστές. Ο Μελέτης Ηλίας σχολίασε λοιπόν: «Μας πείραξε μόνο μια κριτική, γιατί δεν αναφερόταν μόνο στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη