«Οι συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στο Mega και από τότε μέχρι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όταν έριξαν αυλαία λόγω των εορτών, ζήσαμε, αν μη τι άλλο, απίθανες και ξεκαρδιστικές στιγμές με κωμικοτραγικές καταστάσεις στο μαγευτικό Κουδουνάρι, το χωριό-σταθμό της φετινής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.

Η κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, που βασίζεται στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση, βρέθηκε κατά το δίμηνο προβολής της, Οκτώβριο με Δεκέμβριο, στην κορυφή της τηλεθέασης, σπάζοντας τα κοντέρ. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και του Τwitter, έχει σημειώσει όλο το προηγούμενο διάστημα 29,5% στο σύνολο και 25,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1.325.585 τηλεθεατές.

Έπειτα από μια μικρή παύση, λόγω γιορτών, «Οι συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» επιστρέφουν με νέο, σπαρταριστό επεισόδιο, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, στις 21.00, στο Mega, και το «S» αποκαλύπτει τι θα δούμε.

Σύμφωνα με το εκπληκτικό σενάριο, στο επεισόδιο με τίτλο «Αμφιβολίες», τα νέα για την καταγωγή του Αλφρεντ έχουν ρίξει τον Λυκούργο και την Πένι σε βαριά κατάθλιψη.

Η Πένι βάζει μπρος τα σκοτεινά σχέδιά της για να χωρίσει την κόρη της από τον Αλβανό γαμπρό. Σε συνεννόηση με την κολλητή της, Κλαίρη, καταστρώνουν την τακτική που θα ακολουθήσουν.

Φυσικά, το να χωρίσει το ζευγάρι το επιθυμεί και η Λίτσα Μπακλάφα, ορκισμένη εχθρός της Πένι, η οποία Λίτσα προσπαθεί να σπρώξει την κόρη της, Μπέτι, στον Αλφρεντ, γιατί ακόμη νομίζει πως είναι λόρδος.

Η Πένι προμηθεύεται ένα καρτοκινητό, στέλνει μηνύματα και κάνει ανώνυμα τηλεφωνήματα στην κόρη της, διαβάλλοντας τον Αλφρεντ. Θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι και να σπείρει αμφιβολίες στην καρδιά της Λίζας;

Παράλληλα, ο Βασίλης και η Πωλίνα επισκέπτονται ξανά τη θεία Παυλίνα, αυτήν τη φορά μαζί με τον δήμαρχο και συμβολαιογράφο Περικλή Μπακλάφα, για να προωθήσουν το ζήτημα της κληρονομιάς της Γκουργκουτζέλας. Τι θα γίνει όταν την ίδια ακριβώς ιδέα έχουν και η Πένι με τον Λυκούργο; Η απάντηση στο νέο επεισόδιο της σειράς, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 8/01/2022