Η παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου έκανε μία συγκινητική εμφάνιση στη σκηνή του χορευτικού show του STAR, Dancing With The Stars το βράδυ της Κυριακής, 23 Ιανουαρίου.

Με μια μοναδική χορογραφία της Μαρίνας Λαμπροπούλου χόρεψε σύγχρονο με τη συνοδεία της κριτού του show. Με μουσική υπόκρουση το “Caruso” (Ti voglio bene assai) του Luciano Pavarotti απέσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου επαινέθηκε όχι μόνο για τις χορευτικές τις ικανότητες, οι οποίες σε έναν βαθμό, σύμφωνα με την Μαρίνα Λαμπροπούλου, οφείλονται στο ότι έχει μάθει να λειτουργεί με πειθαρχία, αλλά και για τη δύναμη ψυχής, θέλησης και θάρρους που επέδειξε εχθές και επιδεικνύει καθημερινά με τον τρόπο ζωής της.

«Χορέψαμε για καλό σκοπό. Δεν έχει σημασία αν κάναμε κάποια λάθη. Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Όλοι οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να αντιμετωπίζονται επάξια και με σεβασμό. Είμαστε επαγγελματίες. Ευχαριστώ πολύ τη Μαρίνα γι’ αυτό που είδε σε μένα», είπε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μετά το τέλος της χορογραφίας, ενώ η δασκάλα και συνοδός της στη σκηνή Μαρίνα Λαμπροπούλου χαρακτήρισε την Αλεξάνδρα «μαχήτρια» και τόνισε πως είναι μάθημα ζωής για εκείνη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μαζί με την Αλεξάνδρα θα φτιάξουν την ομάδα «Δύναμη Ψυχής» με άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.