Η Σία Κοσιώνη μίλησε στην Έλενα Κατρίτση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της και δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη με ιδιαίτερο γλυκό τρόπο.

Ειδικότερα, η Σία Κοσιώνη μίλησε για την πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης και έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους αμφισβητούν την επαγγελματική της ταυτότητα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στα ντιμπέιτ που γίνονται στη δουλειά και στο σπίτι, «στα παράπονα που κάνει στον δήμαρχο» και αποκάλυψε μία από τις ερωτήσεις που έχει σκοπό να θέσει στον Κώστα Μπακογιάννη, στην τελευταία της συνέντευξη πριν αποφασίσει να αφήσει το επάγγελμα, για να καταλάβει, όπως του έχει πει, τι σημαίνει σκληρή συνέντευξη.

Εκείνος, θυμάται την πρώτη τους συνάντηση, αποκαλύπτει ποιος υποχωρεί όταν διαφωνούν και αναφέρει όσα ξεχωρίζει σε εκείνη στους ρόλους της, ως επαγγελματία, συντρόφου και μητέρας.

Η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε και στη σχέση της με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μίλησε για τη σχέση τους και τα συναισθήματα που είχε, όταν εκφώνησε την είδηση για την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και στη συνέντευξη που πήρε το 2015, από την τότε πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η εκπομπή «Προσωπικά» θα προβληθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 16:00, στην ΕΡΤ1.