Τα μυστικά της «Φάρμας» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υποστήριξε πως οι συνθήκες διαβίωσης στο ριάλιτι του Antenna ήταν δύσκολες με αποτέλεσμα να χάσει εφτά κιλά και να δοκιμαστούν οι αντοχές του, το κουράγιο και η υπομονή του. Όπως είπε, έτρωγε αποκλειστικά νερόβραστες φακές και ρεβύθια και κάποιες φορές η παραγωγή του έδινε τιμής ένεκεν ένα αυγό και μισό ποτήρι γάλα. Δεν υπήρχε ρολόι και κανείς δεν ήξερε τι ώρα είναι. Παραδέχτηκε πάντως πως αν δεν πήγαινε στη Φάρμα δεν θα τον έβγαζαν τα κανάλια.

Οι μισοί ήταν κρυόκωλοι εκεί μέσα..

Σχετικά με τους συμπαίκτες του, ο Π. Ψωμιάδης είπε ότι «οι μισοί ήταν κρυόκωλοι εκεί» καθώς ο ίδιος τους παρακινούσε κάθε βράδυ για να «κάνουν χαβαλέ», να μιλήσουν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν εκείνοι όμως «κοιτούσαν τις ίντριγκες» . Μίλησε ακόμη για την ατυχία του να γίνει το συμβάν στους Ράδιο Αρβύλα με αποτέλεσμα να μην παίξουν πολλά «ωραία» που έκανε μέσα στο παιχνίδι όπως οι συνομιλίες με το Σταμάτη Γαρδέλη που του έλεγε: «Δε σε καταλαβαίνω τι λες» κι εκείνος του απαντούσε «κι εγώ δε καταλαβαίνω τι λέω».

Κι εμείς οι πολιτικοί, ηθοποιοί είμαστε

Ο κ. Ψωμιάδης υποστήριξε πως οι πολιτικοί είναι «οι καλύτεροι ηθοποιοί» και είναι πολύ καλοί στην υποκριτική ενώ τόνισε πως η παραμονή του στη «Φάρμα» τον έκανε να αναθεωρήσει για αρκετά πράγματα και να διαπιστώσει τα λάθη του παρελθόντος. Σχετικά με το μέλλον, ο πρώην βουλευτής, αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες και θα ασχοληθεί με την τηλεόραση και το τραγούδι! Τέλος, για την πολιτική ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε ότι πληρώνει την απόφαση του να είναι υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μετά από αυτό το σύστημα τον πολέμησε σκληρά. Ο ίδιος δήλωσε ότι ουδείς μπορεί να τα βάλει με τα σύστημα και να βγει κερδισμένος, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο