Παναγιωτης_Ψωμιαδης-Φαρμα2
Media

Ψωμιάδης: Δεν φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα περνούσα αυτή τη δοκιμασία – Τι του λείπει περισσότερο μέσα στη «Φάρμα» (Βίντεο)

Είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης, ανέφερε μεταξύ άλλων

Μία συγκινητική στιγμή βίωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την ώρα του φαγητού στην τραπεζαρία της «Φάρμας».

Ο ίδιος ξεκίνησε να μιλάει στους συμπαίκτες του για τις ημέρες του μέσα στο ριάλιτι και… άρχισε να βουρκώνει.

«Πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι, αλλά είμαι ένας από εσάς. Στεναχωριέμαι όταν ακούω το «Κύριε Παναγιώτη» αλλά πήρα τον λόγο γιατί ήθελα να νιώσετε αυτό που νιώθει η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Τώρα το ένιωσα. Μπορεί να το ένιωθα την άλλη εβδομάδα. Δεν φανταζόμουν ότι στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου, θα είχα να κάνω αυτή την εμπειρία», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, για να μην πω της Ελλάδος, μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου. Δεν φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα περνούσα αυτή τη δοκιμασία. Δοκιμασία αντοχών και αδυναμιών», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο