To «Χ Factor», το μακροβιότερο μουσικό talent show, μπαίνει στην τελική ευθεία και έρχεται στο Mega για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Σόλο ερμηνευτές και μπάντες κάθε ηλικίας με πάθος για τη μουσική, ετοιμάζονται να ανέβουν στη εντυπωσιακή σκηνή του «Χ Factor» και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο.

Τον παλμό στο backstage θα δίνει η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ την παρουσίαση των live αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τους κριτές του talent show, οι οποίοι μίλησαν για όσα πρόκειται να δούμε.

«Όλα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους. Τα παιδιά – πλην της Μαρίζας που δεν την ήξερα τόσο καλά – τα ήξερα εδώ και χρόνια», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Την πορεία που είχα δεν την περίμενα. Η ζωή δεν ξέρεις ποτέ που θα σε βγάλει», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία. Η παρέα είναι αστέρια. Δεν προωθώ τα groups γιατί δε θέλω να μας φάνε τη δουλειά. Πέρα από την πλάκα, έχουμε δει πολύ ενδιαφέροντα groups», σημείωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Μάστορας.

«Πιστεύω ότι είμαστε εδώ για να πούμε τη γνώμη μας και αυτό που πιστεύουμε για το κάθε πλάσμα που έρχεται να περάσει αυτό το δύσκολο task. Δεν ξέρω πώς το κάνουν, εγώ αγχώνομαι πάρα πολύ.

Είμαστε 4 άνθρωποι με διαφορετικά γούστα και κόσμους που βρισκόμαστε, πρέπει να συνυπάρξουμε. Είναι δύσκολο και ενδιαφέρον και νομίζω ότι είναι ωραία αυτή η περίπτωση, και ότι έκανα καλά που το έκανα. Δε νομίζω ότι είμαι η πιο αυστηρή. Αν υπάρχει ένας που είναι πιο αυστηρός είναι ο Χρήστος», ανέφερε η Μαρίζα Ρίζου.

«Η παρέα τα σπάει. Υπάρχει φοβερή ενέργεια, σεβασμός αγάπη. Με το Μιχάλη έχουμε χρόνια φιλία και αγαπιόμαστε πολύ. Είναι αδερφή ψυχή. Αλλά έδεσε το γλυκό και με τα καινούργια παιδιά», σημείωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ξεκίνησα από ένα αντίστοιχο σόου. Το άγχος μου τότε ήταν μεγάλο. Τώρα προσπαθώ να ελαφρύνω κάπως το στρες των διαγωνιζόμενων για να απολαύσουν λίγο το ταξίδι. Νομίζω ότι πιο αυστηρός κριτής είναι η Μαρίζα, αλλά δίνει και τις πιο καλές συμβουλές», αποκάλυψε η Κατερίνα Λιόλιο.

«Βλέπω διψασμένους καλλιτέχνες που θέλουν να εκφραστούν, αυτό με γεμίζει πολύ και προσπαθώ να τους πάρω το άγχος, να τους παρηγορήσουμε με την Κατερίνα αν αποτύχουν και να τους δώσουμε ώθηση. Ήταν περίεργη η μέρα που μου έκαναν την πρόταση. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “κάθεσαι;”», είπε από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: