Το ««MEGA STAR» η αγαπημένη μουσική συνήθεια, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου, o Αντώνης Δημητριάδης συναντά τον Μιχάλη Κουινέλη, στα γυρίσματα του «X Factor» για μία αποκλειστική συνέντευξη.», η αγαπημένη μουσική συνήθεια, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από τις επιτυχίες «Αεράκι» και «Όλοι μου λένε».

Η Konnie Μεταξά μοιράζεται μαζί μας λεπτομέρειες από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το καινούργιο single «Όπα», αλλά και το πώς προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία του τραγουδιού.

MEGA Star | Σάββατο 19/2, 16:30 (trailer)

Ο Γιώργος Κακοσαίος εξομολογείται αστείες στιγμές που έζησε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ποια είναι αυτή».

Ακόμα, η Konnie βγαίνει στον δρόμο και δοκιμάζει τις μουσικές γνώσεις των περαστικών σε ένα διασκεδαστικό on the road κουίζ.

H ενότητα «Χάι-5» παρουσιάζει 5 Ελληνίδες τραγουδίστριες που έχουν φορέσει δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Τέλος, στο καθιερωμένο Τop-10 της εκπομπής ανακαλύπτουμε ποιες ήταν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.