Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης και στον αγώνα επάθλου αλλά τελικά αυτοί που κέρδισαν ήταν οι Μαχητές.

Αμέσως μετά οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι ήταν ο Σάκης Αρσενίου, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Όπως σωστά είχε προδώσει το Twitter, τελικά εκείνος που δεν τα κατάφερε και έφυγε οριστικά από το Survivor ήταν ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Αρσενίου αποχωρεί από το Survivor

Oταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Σάκης Αρσενίου αποχωρεί από το Survivor, o τραγουδιστής πήρε τον λόγο.  «Η αλήθεια είναι ότι, όταν ήταν να μπω στο Survivor, είπα ότι πρώτη επιλογή σε ψηφοφορία όταν μπαίνει κάποιος είναι αυτός που μπαίνει. Όπως και να έχει, είναι σεβαστή η γνώμη του κοινού και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά.

Εγώ θα συνεχίσω έξω τη ζωή μου κανονικά. Στα τραγούδια μας, στην οικογένειά μου, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Ένα πράγμα έχω κρατήσει μέσα μου πολύ βασικό και δυνατό. Ότι, επειδή κάνω τη χαζομάρα όπως πολλοί άνθρωποι να πετάω το φαγητό μου που δε μου κάνει ή δε μου αρέσει άλλο ή το αφήνω, σίγουρα δε θα ξαναπετάξω ούτε μία μπουκιά φαγητό. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι έξω που πεινάνε πραγματικά και όχι απλά σε ένα παιχνίδι. Ήρθα με το κεφάλι ψηλά, φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μου άνθρωποι είναι περήφανοι και θα συνεχίσουν να είναι για πάντα».

Ακούγοντας αυτά, η Μυριέλλα Κουρεντή γύρισε στο πλάι και κατά πάσα πιθανότητα απευθυνόμενη στην Ευρυδίκη που καθόταν από εκείνη την πλευρά, της είπε: «Είμαι αληθινή, ό,τι και να λένε». Το κοινό στο Twitter που παρακολουθεί και σχολιάζει τα πάντα, εξοργίστηκε με τη Μυριέλλα και άρχισε να γράφει σχόλια, πολλά από αυτά χιουμοριστικά, για να αντιδράσει σε αυτό που άκουσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: