Προ των πυλών είναι ένα ακόμη τηλεοπτικό «διαζύγιο». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά θα ανανεώσουν σύντομα τα συμβόλαιά τους με τον ΑΝΤ1, ωστόσο θα τελειώσει η κοινή τηλεοπτική πορεία τους που ξεκίνησε και πάλι τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο «Πρωινό» στο πλευρό της πρώην συζύγου του.

Οι δύο παρουσιαστές θα συνεχίσουν λοιπόν με αλλαγές από το φθινόπωρο. Ένα σενάριο θέλει την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη να ολοκληρώνεται στις 9, να παίρνει τη σκυτάλη ο Γιώργος Λιάγκας -μαζί πιθανώς με τον Τάσο Τεργιάκη- μέχρι τις 11.00, όπου θα παρουσιάζει μια infotainment εκπομπή με έντονο το κοινωνικό στοιχείο, και στη συνέχεια η ζώνη να ολοκληρώνεται στο δίωρο 11.00-13.00 με ψυχαγωγική εκπομπή και παρουσιάστριά της να είναι η Φαίη Σκορδά.

Υπάρχει βέβαια ένα ακόμη σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων: Όπως αναφέρθηκε στο «Χαμογέλα και πάλι» από τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, η πρωινή ζώνη να παραμείνει ως έχει (06.00-10.00, 10.00-13.00) με τη Φαίη Σκορδά μόνη της στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει κοινωνική εκπομπή το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο δίωρο 16.00-18.00. Πάντως, οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν πολύ σύντομα.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 28 Φεβρουαρίου 2022