Το πάθος του Χρήστου για τη Σμαρώ τον κυριεύει, στο αποψινό επεισόδιο (23:10) της δραματικής σειράς μυστηρίου του MEGA, «Σκοτεινή θάλασσα».

Τι θα δούμε

«Ο καλός μάνατζερ»

Ο Ηρακλής δέχεται μια πρόταση συνεργασίας από τον Σάκη, την οποία αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά. Η Όλγα γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει για τη συγκατοίκηση της Ροδιάς με τον Κωστή, και ζητάει τη βοήθεια της Ξένιας για να τους χωρίσει. Η Ξένια τής υπόσχεται ότι θα βοηθήσει, αλλά κάνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς απολαμβάνει το γεγονός ότι η Όλγα υποφέρει εξαιτίας του ειδυλλίου των παιδιών τους.

Στο μεταξύ, ο Ζήσης απευθύνεται στον Βλάση για να καλύψει την αγωγή της Άννας κατά της εταιρείας της οικογένειας Δελλή. Τέλος, ο Χρήστος διεκδικεί τη Σμαρώ.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Στο ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στο ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Βασισμένη σε πρωτότυπη σειρά της Atresmedia

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

«ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23.00 ΣΤΟ MEGA

#SkoteiniThalassa