Αντιγραφο_του_Ανωνυμο__2__3
Media

Τάιλερ Χένρι: Tα μυστικά της ζωής... μετά θάνατον

Νέα σειρά στο Netflix με το διάσημο μέντιουμ Τάιλερ Χένρ

Ο Τάιλερ Χένρι, το παγκοσμίου φήμης, όπως αποκαλείται, μέντιουμ, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζουμε .

Το Netflix ετοιμάζεται να διαθέσει στην πλατφόρμα τη νέα σειρά reality, με τίτλο «Life After Death with Tyler Henry» (Τάιλερ Χένρι: Η Ζωή μετά το Θάνατο).

Ο Τάιλερ Χένρι, όπως αναφέρει το δίκτυο, είναι ένα παγκοσμίου φήμης μέντιουμ με πάνω από 300.000 άτομα στη λίστα αναμονής του. Μετά από χρόνια παρουσίας στο Χόλιγουντ, θα δούμε στο reality τον Τάιλερ να πηγαίνει σε όλη τη χώρα για να διαβάσει το μέλλον σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στη λίστα αναμονής του, προσφέροντάς τους την ελπίδα, τη θεραπεία και ό,τι αναζητούν.

Σκοπός της σειράς είναι να δώσει απαντήσεις στους ανθρώπους που «διαβάζει» ο Τάιλερ, αποδεικνύοντας ότι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν περισσότερα από αυτά που βλέπουμε και ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν φεύγουν ποτέ πραγματικά από κοντά μας.

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη του δικτύου, κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι συνδρομητές του Netflix θα βιώσουν τη δύναμη των… αναγνώσεών του, θα κατανοήσουν τι σημαίνει να ζεις με ένα τέτοιο χάρισμα και θα ακολουθήσουν το προσωπικό του ταξίδι, καθώς ξετυλίγει ένα οικογενειακό μυστήριο για να ανακαλύψει από πού πραγματικά προέρχεται. To «Life After Death with Tyler Henry» θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου και σύντομα θα κυκλοφορήσει και το επίσημο τρέιλερ.

Ο Τάιλερ Χένρι ανακάλυψε το χάρισμά του να επικοινωνεί με τους νεκρούς σε ηλικία μόλις δέκα ετών. Αφού βίωσε ένα ξαφνικό, ακριβές προαίσθημα του θανάτου της γιαγιάς του -αυτό που ο Τάιλερ θα περιέγραφε αργότερα ως «υπερεπίγνωση»- η ζωή του άλλαξε για πάντα.

Αν και δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί το σπάνιο ταλέντο του, ο Τάιλερ κατάφερε να το ενστερνιστεί και τελικά βρήκε το κουράγιο να το μοιραστεί με τον κόσμο. Για πρώτη φορά, ο Τάιλερ φανερώνει πώς είναι να ζει κανείς σαν διάμεσος.

Μιλάει ανοιχτά, χωρίς φόβο, για το πώς ανέπτυξε το χάρισμά του στην εφηβεία, πώς είναι στα αλήθεια να επικοινωνείς με τους μεταστάντες, για τη δύναμη του συμβολισμού στα «διαβάσματά» του και για τα μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε από τους εκλιπόντες αγαπημένους μας.

«Τα μηνύματά τους μας διδάσκουν τι θα πρέπει να εκτιμάμε στη δική μας ζωή. Πάνω απ' όλα, αν υπάρχει κάτι που έμαθα, αυτό είναι ότι η μετάβαση στην άλλη πλευρά προσθέτει προοπτική και οι νεκροί -κι αυτό είναι σχεδόν ειρωνικό- μπορούν να μας διδάξουν τα περισσότερα για τη ζωή».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 2 Μαρτίου 2022