Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Τρίτη στο Survivor, οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και κατάφεραν μετά από 67 μέρες να μιλήσουν με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν μία από τις παίκτριες που ανυπομονούσε για αυτό το έπαθλο, καθώς ήθελε να λάβει μήνυμα του Χρήστου Δάντη όπως και έγινε.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε σε κλάματα με το μήνυμα που έλαβε από τον Χρήστο Δάντη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στο σημερινό επεισόδιο η παίκτρια των Μαχητων μιλώντας στην κάμερα έκανε μία προσωπική εξομολόγηση αναφέροντας:

«Είχα ανάγκη να δω τον Χρήστο. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα άσχημα όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά. Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια», είπε μεταξύ άλλων η  Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκαλύπτοντας πως το μήνυμα που της έστειλε είχε ένα κρυφό μήνυμα καθώς είχαν συνεννοηθεί για το πώς θα ξεκινάει αν είναι όλα καλά πίσω στην Ελλάδα.