Άλλη μια ψηφοφορία στο MasterChef έφερε τους Μπλε σε δύσκολη θέση και το Twitter σε έξαλλη κατάσταση.

Οι αντιπαραθέσεις κορυφώθηκαν με τα περισσότερα μέλη της ομάδας να έχουν συσπειρωθεί εναντίον του Δημήτρη «Μπόμπαινα».

Πριν ρίξει τις χαρακτηριστικές του ψήφους στους συμπαίκτες του ο Γιάννος έκανε κριτές και συνεργείο να κοκκινίσουν και να χρειαστεί να πέσουν πολλά «μπιπ» περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο μιλούν οι παίκτες στο σπίτι μεταξύ τους.

Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ Σταύρου και Γιάννου, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιχειρεί να «ησυχάσει τα πνεύματα» και τον Γιάννο να λέει μεταξύ άλλων:

«Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου».

«Ο Σταύρος δε μιλάει και πολύ, αλλά θα σου πετάξει το δηλητήριο εκεί που πρέπει. Θα αφήσει τους άλλους να φαγωθούν μεταξύ τους και μετά θα βγει αυτός», δήλωσε στη συνέχεια στις κάμερες.

 

Όταν έφτασε η σειρά του αρχηγού να ψηφίσει, το όνομα του Νικήτα ήταν αυτό που κάρφωσε πρώτο, κάτι που το απέδωσε στη συμπεριφορά του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να δηλώσει «παρών» ως αρχηγός αλλά και να απολύσει τον Νικήτα από το υποθετικό μαγαζί του!

«Αν ήμασταν στην κουζίνα μου πολύ απλά θα απολυόσουν» είπε μπροστά σε όλους.

«Στην κουζίνα που θα μπορώ εγώ να ελέγξω και που τη θέλω με πειθαρχία και σεβασμό, ο Νικήτας δε θα μπορούσε να πάει ούτε να πετάξει τα σκουπίδια. Ας έχει ταλέντο μαγειρικό, ο χαρακτήρας του είναι άθλιος», σχολίασε αιχμηρά ο Ταϊρίδης στο κιου.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τελικά ο Σταύρος, ο Νικήτας και ο Πέτρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βασιλική με τον Σταύρο ισοβάθμισαν με τον Δημήτρη ως αρχηγό να καλείται να βγάλει τον τρίτο υποψήφιο και να επιλέγει τον Σταύρο.

Φυσικά το Twitter είναι έξαλλο με το πόσο… ριάλιτι είναι ο χαρακτήρας του Δημήτρη.

advassa
c_xc
caACaa
cscsSa
dvzxxz
ss