Την οργή των χρηστών του Twitter προκάλεσε η αψυχολόγητη πράξη του Στάθη Σχίζα στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, με αποτέλεσμα να ζητούν την απομάκρυνσή του από το παιχνίδι. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος χτύπησε με μπαλάκι στην πλάτη τον αντίπαλό του Τάκη Καραγκούνια αφού πρώτα τον έσπρωξε.

Ο ίδιος έφτασε σε αυτό το σημείο μετά από τζαρτζάρισμα μεταξύ των δύο, το οποίο ο Στάθης θεώρησε πως έγινε σκόπιμα από μέρους του Τάκη για να του κλείσει το δρόμο. «Είσαι τρελός, ρε μ@λ@κα; Σου έριξα εγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μ@λ@κα» φώναξε αμέσως ο Τάκης Καραγκούνιας, με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δυο τους.

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με το περιστατικό ζητώντας από την παραγωγή να αποβάλει τον Στάθη, ενώ τα έχωσαν και στον Γιώργο Λιανό που δεν τιμώρησε τον παίκτη. «Διώξτε τον αληταρά. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Βλέπουν και μικρά παιδιά και θα έπρεπε να απαγορεύονται σκηνές βίας» είναι μερικά από τα μηνύματα των τηλεθεατών.

Ωστόσο, στο Συμβούλιο που ακολούθησε θίχτηκε με έντονο τρόπο από την πλευρά του Τάκη το όλο θέμα, με τον Στάθη να ζητά συγγνώμη, κάτι που έκανε και λίγο μετά το αγώνισμα, αλλά ο Τάκης δεν το θυμόταν… Αυτό όμως δεν ηρέμησε τους τηλεθεατές καθώς ένα εκφραστικό λάθος του Στάθη τους εξόργισε και πάλι, όταν ο αντίπαλός του έκανε λόγο για βίαιη συμπεριφορά. «Δεν άσκησα βία, ήταν μια απρέπεια αυτό που έκανα», είπε, με το Twitter να παίρνει ξανά φωτιά: «Είναι δυνατόν να αποκαλεί τη βία απρέπεια; Ντροπή», γράφουν, με αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές να αποδοκιμάζουν τη συμπεριφορά του Στάθη, ο οποίος παραδέχτηκε πως έκανε τραγικό λάθος που πέταξε το μπαλάκι.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 22 Μαρτίου 2022