Η επικείμενη δίκη του Φίλιππου στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» ταράζει τις ισορροπίες και φέρνει αναστάτωση. Φοβούμενη την ενδεχόμενη καταδίκη του συζύγου της, η Βασιλική αποφασίζει να αλλάξει τακτική απέναντι στην οικογένειά της και περνά στην αντεπίθεση.

 Ακόμα, η Εύα κλείνει συμφωνία συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, ενώ παράλληλα νοικιάζει το νέο της σπίτι στη Μάνη. Την ίδια ώρα, η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για τη νέα σχέση του πατέρα του. Η Άννα και ο Λεωνίδας φεύγουν από τους ελαιώνες των Βρεττάκων και περνούν την πρώτη εργάσιμη ημέρα στο θερμοκήπιό τους. Η Ιουλία συναντά τον Στάθη στον δρόμο και του μιλά έξω από τα δόντια, εκείνος όμως το εκλαμβάνει ως ζήλια και το απολαμβάνει.

 

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Βασίλης Αθανασόπουλος

Guest: Μαρία Φιλίππου, Χρύσα Παπά

Και οι: Στέλα Φυρογένη - Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

 

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΙΣ 21:00