Σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε γυρίσματα η «Γη της ελιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ON TIME», τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζονται και για τις επόμενες ημέρες. Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς του Mega, η Μυρτάλη γνωρίστηκε τυχαία με τον Νικήτα (Βασίλης Αθανασόπουλος) σε έναν περίπατο που έκανε στη Μάνη εκείνος μαζί με το φίλο του τον Λεωνίδα. Η συνάντηση λοιπόν αυτή δεν αφήνει κανέναν απ’ τους δύο ασυγκίνητο. Ο Νικήτας σύντομα αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη και οι δυο τους ανανεώνουν το ραντεβού τους για εκεί, καθώς η Μυρτάλη είχε ούτως η άλλως προγραμματισμένο ταξίδι στη βόρεια Ελλάδα για την προώθηση της σειράς των καλλυντικών που έχει δημιουργήσει. Στη Θεσσαλονίκη ο έρωτας μεταξύ τους θα φουντώσει και θα αποφασίσουν να προχωρήσουν μαζί. Την ίδια στιγμή και ένα ακόμη ζευγάρι ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα: Η Άννα μαζί με τον Λεωνίδα.

Τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντρέα Γεωργίου καθώς είναι γνωστή η τελειομανία του και πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Στο περιθώριο των γυρισμάτων όλοι οι συντελεστές της «Γης της ελιάς» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χαλαρές βόλτες στη Νύμφη του Θερμαϊκού και φυσικά να γευτούν εξαιρετικά πιάτα, καθώς είναι γνωστό πως η Θεσσαλονίκη φημίζεται για την κουζίνα της.

Στα γυρίσματα που έγιναν στον Λευκό Πύργο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πλησίασαν το συνεργείο για μια σύντομη φιλική κουβέντα ή μια φωτογραφία.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 22/2