Αγγελικη_Νικολουλη__1_
Media

Φως στο Τούνελ: Το ντοκουμέντο που «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι ζητούσε επίμονα η μητέρα από την Αγγελική Νικολούλη

«Θέλω να μου το βρεις, θα μου το βρεις;», έλεγε συνεχώς η μητέρα στη δημοσιογράφο

Ένα ακόμα καθηλωτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη θα προβληθεί απόψε στις 23:20, στο MEGA .

Το «Φως στο Τούνελ» αποκαλύπτει ένα ντοκουμέντο - «φωτιά» για την υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Τζωρτζίνα «μίλησε» από τον τάφο της και «έδειξε» τον δολοφόνο της. Το «Τούνελ» φέρνει στο φως άγνωστα στοιχεία για την υπόθεση, που προκαλούν ανατριχίλα.

Ένα ντοκουμέντο που πρόκειται να παρουσιάσει η εκπομπή «λέει» πολλά και παγώνει το αίμα. Την ίδια στιγμή, ανατριχιάζουν οι διάλογοι που είχε η Αγγελική Νικολούλη με τη μητέρα.

«Αν και περίμενα αυτή την εξέλιξη έχω και εγώ σοκαριστεί», είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η Αγγελική Νικολούλη, που τους τελευταίους δύο μήνες έχει ασχοληθεί εκτενώς με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Νιώθω και εγώ παγωμένη, που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς», τόνισε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Η δημοσιογράφος έκανε λόγο για «μία σύγχρονη Μήδεια που έπαιζε επιστήμονες και Αρχές». Χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου «ψυχρή, χειριστική και ετοιμόλογη» και είπε πως «προσπαθούσε να με ελέγξει».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ ανέφερε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη «μου ζήτησε να της βρω κάτι συγκεκριμένο με εμμονή», είπε.

«Θελω να μου το βρεις... θα μου το βρεις;», της έλεγε η μητέρα.

Η Αγγελική Νικολούλη είπε επίσης πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. «Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις προσωπικές τους συνομιλίες μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, ενώ υπήρχε και απουσία συναισθημάτων.

«Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση», συμπλήρωσε.

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει», υπογράμμισε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής.