Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν οι τηλεθεατές της Αγγελικής Νικολούλη τη σημερινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία εδώ και αρκετό καιρό καταπιάνεται με το θρίλερ της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής αναρτήθηκε στα social media και για την ακρίβεια στο Instagram της Αγγελικής Νικολούλη.

Όπως είναι ήδη γνωστό στην εκπομπή που θα προβληθεί σήμερα τη νύχτα Παρασκευής θα υπάρχει συνέντευξη του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη.

«Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί»

Το τρέιλερ διαρκεί μόλις 39 δευτερόλεπτα, ωστόσο, είναι αρκετό για να δείξει την τεράστια μεταστροφή που υπάρχει στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως προκύπτει από τα λόγια του πατέρα των τριών κοριτσιών όχι απλά δεν στηρίζει πλέον τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά δηλώνει ξεκάθαρα πως θα ήθελε να πάρει εκδίκηση για τα όσα έχουν γίνει και ας πήγαινε αυτός στη φυλακή μετά!

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία.Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και φανερώνει πως πλέον το ρήγμα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είναι τεράστιο αφού και αυτός έθεσε εαυτόν απέναντι από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ερώτηση για την Τζωρτζίνα

Στη συνέχεια του τρέιλερ υπάρχει ένας ακόμα διάλογος ανάμεσα σε Νικολούλη και Δασκαλάκη που προφανώς αφορά κάποιο όνειρο που είδε ο πατέρας και το οποίο το ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης. Ακούγεται, λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη να τον ρωτάει «σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα» και τον Δασκαλάκη να απαντάει «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα».

Η δημοσιογράφος επανέρχεται και ρωτάει «για ποιο πράγμα» με τον πατέρα της 9χρονης να απαντάει «για τη δικαίωση».

Δείτε το βίντεο