Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις φαίνονται να πρωταγωνιστούν στον Άγιο Δομίνικο, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να είναι στα "κόκκινα" και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών να γίνονται όλο και περισσότερες.

Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα επάθλου, ο Γιώργος Λιανός, πριν ανακοινώσει το έπαθλο, ήθελε να ρωτήσει την ομάδα των Μαχητών για την ψυχολογία τους, διότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κανένα έπαθλο φαγητού, κάτι που τους έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά.

Μόλις ήρθε η σειρά του Τάκη Καραγκούνια να μιλήσει είπε πως η ομάδα έχει αδύναμους κρίκους και το πως μπορούν έτσι να χάσουν εύκολα πόντο, σε σχέση με τους Διάσημους.

Επίσης τόνισε ότι δεν είναι σκοπός του να κάνει φιλίες στο παιχνίδι, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να παίρνει εκείνη την ώρα τον λόγο και να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να δωροδοκήσει πολλούς και να τους φέρει κοντά του με δόλο. Ο Τάκης δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα όλα αυτά που ακούγονταν, με τον ίδιο να φωνάζει και να λέει "Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, να βγει κάποιος τώρα και να το πει". 

Δείτε το απόσπασμα