Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Φυσικά, η πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» -προηγούμενος τίτλος «Δάσκαλος»- βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας τους.

Όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ευχαριστούσε τους τοπικούς παράγοντες και τους κατοίκους των Παξών για τη βοήθειά τους στα γυρίσματα ανέφερε: «Τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου και να περιμένουν ότι θα ξαναπάμε σύντομα». «Κάτι θες να μου πεις, για να μου λες θα ξαναπάμε σύντομα», παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη. «Με το κανάλι και με την παραγωγή είχαμε πει ότι θέλουμε κι έναν δεύτερο κύκλο, οπότε θέλουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου από τους Παξούς», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, στην πιο ώριμη φάση του, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Mega με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά εννιά επεισοδίων. Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

H ιστορία μας ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας όπου καταφτάνει ο Ορέστης προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 10 Μαϊου 2022