Ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε στο Love it μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου και νιώθω αρκετά χαρούμενος από τις εμπειρίες» είπε αρχικά.

«Η Ναυσικά δεν με έδωσε για να το παίξει καλή γιατί και άλλες φορές χρειάστηκε να ψηφίσουμε και θεωρώ ότι ήταν πάντα δίκαιη. Δεν ισχύει ότι στήναμε ψηφοφορίες. Είμαι πάρα πολύ ο εαυτός μου, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος το έχει και ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν ντρέπομαι» είπε απαντώντας στην Τζο Μαριδάκη που τον κατηγόρησε ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Για την τιμωρία Σοϊλέδη και Τάλα για το κινητό είπε ότι η παραγωγή είχε υποχρέωση να τους τιμωρήσεις. «Αρκετοί από τους παίκτες αν είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν θα το έκαναν. Θεωρώ ότι ήταν ειλικρινής η συγγνώμη του Άρη  και του Τάλα».

«Το θέμα με τον Άρη ήταν ότι δέχεται πάρα πολλές επιθέσεις από τους συμπαίκτες του και τον είχαν στοχοποιήσει. Ο Τάκης εψαχνε μια ευκαιρία να στήσει τον Άρη στον τοίχο. Αυτό που ήθελε ήταν να εκθέσει τον Άρη στον κόσμο που τον δικαίωσε. Ο Τάκης λειτουργεί από την πρώτη μέρα στρατηγικά και όχι πάντα με θεμιτά μέσα» είπε.

«Η Ασημίνα ήταν η λιγότερο καλή αγωνιστικά. Είχε έναν τραυματισμό που την έριξε. Με τη Βρισηίδα είχαμε πολύ μικρές εντάσεις, δεν έχω κάτι μαζί της. Δεν κάναμε ποτέ παρέα αλλά δεν είχαμε και κάποια ιδιαίτερη κόντρα. Δεν μπορώ να ξέρω αν συμβαίνει κάτι με τον Μαρτίκα. Αν όντως κάτι υπάρχει ελεύθερα παιδιά είναι καλά κάνουν. Αν το κάνουν στρατηγικά πάλι καλά κάνουν. Ο Μαρτίκας είναι άνθρωπος που του αρέσει να προκαλεί» είπε.

Ανυπομονεί να δει την κοπέλα του που του έλειψε ενώ στον τελικό θέλει να δει τον Άρη και τον Τάλα.