Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, που συζητήθηκε ιδιαίτερα για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και τους συμπαίκτες του.

«Δεν ήθελα να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος. Ήταν όνειρο ζωής για εμένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως οι συμπαίκτες του είχαν στήσει ολόκληρο σχέδιο, προκειμένου να τον φιώξουν από τον Άγιο Δομίνικο. «Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες. Είχα πάει πολύ κόντρα σε όλους τους και σε όσα έκαναν», δήλωσε.

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο φαινόταν ξεκάθαρα ότι υπήρχε αντιπάθεια, δήλωσε: «Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα με βγάζει υποψήφιο, μέχρι να με διώξει. Πήρε το μέρος του Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά, ενώ ήμουν 76 κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ».

«Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η ύπουλη δύναμη του Survivor. Αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor, έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουαν, γιατί είναι ακόμα μέσα», συμπλήρωσε.

Αναφέρθηκε επίσης, στις παρασκηνιακές επιθέσεις που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του. «Έχω χάσει 15 κιλά κι ήμουν εκεί και πάλευα ενάντια στους κλεφτοκοτάδες. Off camera είχα πολλές επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση κι επαινούσε τη δικιά του. Ο Άρης ήθελε να με βγάλει από εκεί μέσα, γιατί κατάλαβα τι είχε κάνει», τόνισε ο Καραγκούνιας .

Οσο για το ειδύλλιο Βρισηίδας - Μαρτίκα εξήγησε πως δεν πιστεύει ότι είναι αληθινό. «Το λέω ευθαρσώς ότι η Βρισηίδα τον κοροϊδεύει. Ο Σπύρος είναι ένας χαρακτήρας ψεύτικος. Το κάνουν για την τηλεθέαση, δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα άλλο. Μου είπε πριν 10 μέρες ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην της και τώρα, ξαφνικά ενδιαφέρεται για τον Μαρτίκα, που δεν ήθελε καν να τον βλέπει. Τον κοροΐδευαν με την Ευρυδίκη, τον έλεγαν γυμνοσάλιαγκα και τώρα; Εγώ έχω στόμα και τα λέω», δήλωσε.