1.Αντικείμενο του διαγωνισμού : Η εταιρεία Ελευθερία του Τύπου που διατηρεί γραφεία στην οδό Ιάσονος 2, διοργανώνει ηλεκτρονικά στο κοινωνικό δίκτυο Facebook την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οργανισμό https://iyouthexperience.gr/

2.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό: Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των διοργανωτριών, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, και οι σύζυγοι αυτών.

  1. Διάρκεια-Τρόπος Συμμετοχής-Δώρα: Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook και θα διαρκέσει από τις 01/06 μέχρι και τις 15/06. Οι συμμετέχοντες προκειμένου να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Facebook και να έχουν κάνει ‘Like’ στη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook. H διαδικασία του διαγωνισμού είναι η εξής:
  • Οι χρήστες καλούνται να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό με το λογαριασμό τους στο Facebook . Οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα: Nα κάνουν like την @www.parapolitika.gr και στο @iyouthtravel & Tag σε comment έναν φίλο ή φίλη τους.
  • Στον διαγωνισμό συμμετέχει μόνο ο χρήστης που προβαίνει στις ανωτέρω ενέργειες και όχι ο φίλος/η που κάνει tag. Ο φίλος/η, εφόσον έχει λογαριασμό στο Facebook και έχει κάνει ‘Like’ στη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook , μπορεί να συμμετάσχει ο/η ίδιος (α) στον διαγωνισμό ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.
  • Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται αμέσως σε λίστα αποκτώντας αυτοδίκαια και άνευ ετέρου αύξοντα αριθμό και συμμετέχουν σε ηλεκτρονική κλήρωση.
  • Θα κληρωθεί μία επταήμερη οδική εκδρομή για 2 άτομα στην Καππαδοκία, σε μια από τις προγραμματισμένες του εκδρομές.
    (27/07 | 24/08 | 21/09 / 24/10)
    Το ταξίδι περιλαμβάνει : 
    Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο μετ' επιστροφής και όλες οι τοπικές μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
    5 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (1 στην Προύσα, 3 στο Ουργκουπ & 1 στην Κωνσταντινούπολη)  
    4 δείπνα στα ξενοδοχεία μας στην Προύσα και στο Ουργκούπ 
    Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος   
    Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδρομής  
    Ασφάλεια αστικής ευθύνης (tour operator) 
     
    H επιβίβαση μπορεί να γίνει ή από Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη.
    Πληροφορίες για το ταξίδι: https://iyouthexperience.gr/tour/odiko-taxidi-stin-kappadokia/
  • Θα δοθεί σε 1 νικητή.
    • Για την ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού θα διεξαχθεί μια κλήρωση την ημέρα 16/06/2022
  • Το δώρο του διαγωνισμού είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήματα.
  • Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι του νικητή ή τρίτου για οποιοδήποτε ατύχημα και βλάβη / ζημία τυχόν λάβουν χώρα κατά την χρήση του δώρου ή για οποιαδήποτε αιτία.
  1. Έγκυρη συμμετοχή: Ως έγκυρη συμμετοχή, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή για την οποία ισχύουν συνολικά τα κατωτέρω:

    (α) Δεν αποτελεί, κατά την κρίση των διοργανωτριών, προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής των συστημάτων των διοργανωτριών ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του διαγωνιζόμενου ή τρίτου,

    (β) Έχει καταχωρηθεί στην σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook @www.parapolitika.gr εντός της διάρκειας διεξαγωγής του διαγωνισμού,

    (γ) Είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους,

    (δ) Συμπεριλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ως άνω,

    (ε) Δεν συνιστά ενέργεια αντίθετη με τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη. Ειδικότερα, περιεχόμενο το οποίο είναι ακατάλληλο (ενδεικτικώς, άσεμνο, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων κ.λπ.) απαγορεύεται πλήρως, είναι δε στη διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας να απορρίψει περιεχόμενο που κατά την κρίση της είναι ακατάλληλο. Οι συμμετέχοντες που προβάλουν τέτοιο περιεχόμενο θα ευθύνονται για κάθε τυχόν ζημία επέλθει στην Διοργανώτρια.

Η Διοργανώτρια δικαιούται να ακυρώνει ακόμη και εκ των υστέρων συμμετοχή που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία της συμμετοχής είναι μη αληθές, η συμμετοχή μπορεί να αποκλειστεί σε οποιοδήποτε στάδιο του διαγωνισμού ακόμα και αυτό της παραλαβής του δώρου.

  1. Τρόπος Ανάδειξης του νικητή: Η κλήρωση θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικού προγράμματος, το οποίο εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της προαναφερόμενης ηλεκτρονικής κλήρωσης, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής με προηγούμενη ανακοίνωσή της στην σελίδα της στο Facebook.

Στη κλήρωση συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν λάβει μέρος στο διαγωνισμό μέχρι τις 15/06/2022 και ώρα 23:59

6.Ενημέρωση για την κατακύρωση- Ενημέρωση για το δώρο: Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook στις 16/06/2022.