Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, η Ελπίδα Μορφούλη αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό με τους Παναγιώτη Κουμουνδούρο και Καλλιόπη Μπεζαντέ να διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η Ελπίδα Μορφούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef αλλά και το γεγονός ότι αποχώρησε μια ανάσα πριν τον τελικό.

«Δεν μου στοίχισε καθόλου που δεν έφτασα στον τελικό. Είχα κουραστεί αλήθεια, είναι αυτό που λες έχω φτάσει μέχρι εδώ, έχω κάνει μια φανταστική πορεία για μένα. Ο στόχος μου δεν ήταν να το σηκώσω, αλλά να ξεθάψω όνειρα και το πέτυχα. Στην αρχή όταν δήλωσα συμμετοχή είπα θα πάω και θα το σηκώσω, αλλά όταν είδα τα υπόλοιπα παιδιά λέω “πού πας;”» ανέφερε αρχικά η παίκτρια του MasterChef.

«Δεν πειράζει που έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό. Δεν πειράζει πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που έζησα και την εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ κερδισμένη, δεν χρειάζεται να φτάνουμε πάντα στην πηγή. Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα φύγω, ήξερα ότι είχα παραψήσει το αρνί» τόνισε η Ελπίδα Μορφούλη.