Στον ΣΚΑΪ στρέφονται όλα τα βλέμματα για την επόμενη σεζόν δεδομένου ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κανένα από τα υφιστάμενα συμβόλαια δεν ανανεώνεται. Ως γνωστόν, από το κανάλι αποχωρούν στο τέλος της σεζόν Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα, Αντελίνα Βαρθακούρη και Ιωάννα Μαλέσκου.

Ποιος όμως θα τους αντικαταστήσει; Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες από το «Mega Καλημέρα», η Μαρία Μπακοδήμου φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για τη ζώνη 10.00-12.00 με νέα ψυχαγωγική εκπομπή, η οποία ενδεχομένως να εμπεριέχει και θέματα επικαιρότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», η συζήτηση της παρουσιάστριας με το κανάλι του Φαλήρου είναι γενική και δεν αφορά απαραίτητα στο καθημερινό πρόγραμμα, αλλά ενδεχομένως και στο Σαββατοκύριακο και μάλιστα ίσως με μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες μέρες με τις συζητήσεις να συνεχίζονται. Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ αυτή τη στιγμή βολιδοσκοπεί και άλλα πρόσωπα, όπως, για παράδειγμα, την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 3 Ιουνίου 2022