Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα, άνοιξε μία σχετική συζήτηση στο πλατό της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, πήρε θέση απέναντι στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η influencer, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της, όπου στοχοποιήθηκε, ως μητέρα, επειδή φαινόταν το ντεκολτέ της. Η Ναταλία Γερμανού, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, αποκάλυψε με τη σειρά της  τα κακεντρεχή σχόλια που της έχουν γράψει, κατά καιρούς άγνωστοι άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ανοίγει μία μεγάλη συζήτηση για τον κακοποιητικό λόγο στα social media. Πώς πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε; Αν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με αδιαφορία, block, ή να απαντάμε. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές που ανεβάζω για πολιτικά και κοινωνικά θέματα να χώνουν το σεξιστικό και ηλικιακό, είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Έχω υπάρξει υπάρξει η ντροπή του πατέρα μου για το Twitter», είπε η παρουσιάστρια στην αρχή και έπειτα κατέληξε στο ότι: «Ας κρατήσουμε καλύτερα τα καλά, δεν γίνεται να μας αγαπάνε όλοι. Και αυτοί που δεν μας αγαπάνε ίσως κάτι ξέρουν ίσως όχι θα φανεί στο χειροκρότημα».