Εντείνεται ο προβληματισμός το τελευταίο διάστημα στο Open για το μέλλον του ενημερωτικού τομέα, καθώς πλησιάζει ο Ιούλιος, οπότε αναμένεται η επισημοποίηση της αποδέσμευσης τόσο του Ακη Παυλόπουλου και της Φαίης Μαυραγάνη από τις πρωινές εκπομπές όσο και του Γιάννη Παπαδόπουλου από τα δελτία του Σαββατοκύριακου.

Εως τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν γίνει γνωστοί οι αντικαταστάτες τους, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει δρομολογήσει εδώ και λίγο καιρό κάποιες επαφές, που όμως δεν έχουν οδηγήσει σε οριστικές συμφωνίες ή, αν αυτό έχει συμβεί, το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό.

Πάντως το όνομα του Νίκου Στραβελάκη συνεχίζει να «παίζει» στην Παιανία, αν και είναι γνωστό στην πιάτσα ότι οι σχέσεις του με τον επικεφαλής της ενημέρωσης του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη από την εποχή της πολύχρονης συνεργασίας τους στο Mega κάθε άλλο παρά αρμονικές ήταν. Ενα δεύτερο όνομα που είχε επίσης ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες είναι εκείνο του Δημήτρη Καμπουράκη, στην περίπτωση που τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά, αν και οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις δεν δίνουν πολλές πιθανότητες σε αυτό το σενάριο.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 10 Ιουνίου 2022