Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια του 4ου live του «X Factor» κατέγραψε τις ερμηνείες που ενθουσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή, έζησε από κοντά τις εκπλήξεις της βραδιάς και μίλησε με τους πρωταγωνιστές του μουσικού talent show του MEGA. Φιλοξένησε επίσης τον Κωνσταντίνο Ντάσιο, τον διαγωνιζόμενο που αποχώρησε χθες. 

Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος πέρασαν μαζί με τους διαγωνιζόμενους την αγωνία του live show, καθώς ήθελαν να έχουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες στις ομάδες τους. Ο ρόλος του Ηλία Ψινάκη ήταν καθοριστικός και αυτήν την εβδομάδα, αφού έδωσε ασυλία σε έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. 

Στη σκηνή του «X Factor», βρέθηκε ένας καλεσμένος-έκπληξη: ο εκρηκτικός Νίκος Μουρατίδης πήρε τη θέση του δίπλα στην κριτική επιτροπή και ανέλαβε ρόλο σχολιαστή με τη χαρακτηριστική του αμεσότητα και το μουσικό του κριτήριο 

«Όλους τους ξέρω!» είπε για τους κριτές-μέντορες ο Νίκος Μουρατίδης μπαίνοντας στο πλατό του «X Factor», αλλά έκανε και μία αποκάλυψη: «Κάποιος μου χρωστάει την οικογενειακή του ευτυχία!», ανέφερε. Υπονοούσε φυσικά τον Μιχάλη Κουινέλη: «Όταν ο Μιχάλης έψαχνε τραγουδίστρια, του είπα να πάρει την Ήβη Αδάμου. Και την πήρε!», εξήγησε για την πρώτη επαγγελματική επαφή του Μιχάλη Κουινέλη με τη την τραγουδίστρια που θα γινόταν αργότερα η σύντροφος της ζωής του. 

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την εμφάνιση του θρυλικού Αμερικανού συνθέτη Desmond Child, που δήλωσε ενθουσιασμένος με το «X Factor» και αναφέρθηκε στη λατρεία του για την Ελλάδα.

«Είμαστε μία πολύ ωραία παρέα σήμερα, περνάμε υπέροχα και ακούμε καταπληκτικά τραγούδια», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης για το χθεσινό live show, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος μετέφερε την αγωνία και τα διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι κριτές-μέντορες: «Είναι δύσκολο το έργο μας, γιατί έχουν μείνει πολύ ωραίες φωνές».  

Ο καλεσμένος-έκπληξη της βραδιάς, Νίκος Μουρατίδης, αναφέρθηκε στο επίπεδο των διαγωνιζόμενων του μουσικού talent show του MEGA: «Αισθάνομαι πολύ οικεία. Είχα δει κάποια επεισόδια και είχα ξεχωρίσει κάποιες φωνές. Όταν ο Ηλίας Ψινάκης μού είπε να έρθω ως guest, ήθελα να έρθω για να το διαπιστώσω από κοντά. Φέτος, το “X Factor” έχει πολύ ωραίες φωνές». 

Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε χθες από το «X Factor», μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την εμπειρία του. 

«Θεωρώ ότι ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μου. Δεν έχω λόγο να στεναχωρηθώ, είμαι ευγνώμων. Από την αρχή είχα την έφεση να... διχάζω τους κριτές. Είπα με σεβασμό τη γνώμη μου και προέβαλα την προσωπικότητά μου. Δεν μου άρεσε που μείναμε στο παντελόνι που φορούσα και όχι στη φωνή», είπε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος κάνοντας έναν απολογισμό της χθεσινής εμφάνισής του. Αποκάλυψε μάλιστα ποιο ήταν το καλύτερο σχόλιο που δέχτηκε χθες: «Ο Desmond Child μου έδωσε συγχαρητήρια για το act και με ρώτησε από που έχω πάρει το παντελόνι, ποιος το έχει φτιάξει». 

Για τη μελλοντική μουσική του κατεύθυνση είπε ότι έχει διάφορες επιρροές και ότι θα ήθελε να συνδυάσει διάφορα είδη με την αγαπημένη του rock.