Με δύο σειρές εποχής ετοιμάζεται να μπει το Open την επόμενη σεζόν στη μυθοπλασία. Η νέα σειρά «Έρωτας Φυγάς» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν, με το κάστινγκ για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να έχει ήδη ξεκινήσει. Η ιστορία αυτή βασίζεται στην αντίστοιχη τουρκική «Bir Zamanlar Cukurova» (Κάποτε στην Τσουκούροβα).

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Βασίλης Τσελεμέγκος, ενώ το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα. Αξίζει να σημειωθεί πως τον κεντρικό ρόλο της σκληρής κι αδίστακτης αρχόντισσας θα υποδυθεί η Πέμη Ζούνη, η οποία έχει δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή. Η νέα σειρά προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του καναλιού της Παιανίας.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που τη δεκαετία του 1950 αναγκάζεται να το σκάσει από την Αθήνα. Ο λόγος είναι μία σκληρή δολοφονία, την οποία διέπραξε ο νεαρός, θέλοντας να προστατεύσει τη σύντροφό του. Προκειμένου να γλιτώσουν τη σύλληψη, οδηγούνται στην επαρχία. Εκεί, αναζητούν δουλειά σε ένα τεράστιο κτήμα, το οποίο και έχει στην κατοχή της μία αδίστακτη και πανούργα γυναίκα.

Η γαιοκτήμονας καλοβλέπει τη νεαρή για νύφη της, καθώς ο γιος της είναι ανύπαντρος και σε αναζήτηση νέας συζύγου. Το δράμα ξεκινά με το ζευγάρι να πιάνει δουλειά, τονίζοντας πως συνδέονται με αδελφική σχέση. Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους κρυφά, προσπαθώντας να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια.