Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» της Παρασκευής βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για όλα.

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Ακούει τα πάντα. Αντιλαμβάνεται τα πάντα. Μυρίζει τα πάντα. Πέρασα ωραία. Κουράστηκα δημιουργικά. Νιώθω την κόπωση ότι ήταν μια χρονιά που έκανα πράγματα. Δεν πήγε νεροτσουλήθρα αλλά μου αρέσει. Νιώθω ότι πήγα ένα βήμα παραπέρα κι ότι κάναμε κάτι παραπάνω. Έκανα ένα άλλου είδους τηλεόρασης».

Συμπλήρωσε: «Η Ελένη έχει το αποτέλεσμα της εκπομπής στο κεφάλι της από τις 7 η ώρα το πρωί. Εσύ λοιπόν πρέπει να είσαι τόσο επαγγελματίας ώστε να κουμπώσεις σε αυτό το σύνολο που έχει. Είναι μια τηλεοπτική χορογραφία».

Σε περίπτωση που η Ελένη Μενεγάκη αποφασίσει να σταματήσει ξανά και σε περίπτωση που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κάνουν διαφορετικές εκπομπές τι θα ήθελε ο ίδιος να κάνει; "Θα επεδίωκα να εξελιχθώ. Να κάνω το επόμενο βήμα να κάνω κάτι δικό μου [...] Θα πήγαινα στους διευθυντές που με ξέρουν γιατί με έχουν φτύσει όλοι αλλά αν μου πουν όχι δεν μπορώ να μείνω χωρίς δουλειά. Υπάρχουν λογαριασμοί που τρέχουν» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να πειράξει on air τον Νίκο Μουτσινά για το γεγονός ότι δεν βγαίνει ζωντανά η εκπομπή του τις αργίες, στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα λέγοντας χιουμοριστικά: «Είναι “προκλητικό!" ενώ δεν δίστασε να του παραδεχτεί: "Πιστεύω ότι είσαι η επόμενη γενιά στην τηλεόραση, μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό, έχεις τα κότσια, δεν χρωστάς σε κανέναν, έχεις πλέον και την ισορροπία μέσα σου, να βγεις και να κάνεις πλάκα με όλα αυτά που κοροϊδεύουμε για την ψυχαγωγία που πήγε να κάνει ενημέρωση και ξεφτυλίστηκε. Εσύ μπορείς να τα κάνεις αυτά. Δεν χρειάζεται να θίξεις το θέμα της ενημέρωσης. Μπορείς να θίξεις τα καραγκιοζιλίκια του Ουγγαρέζου που έκατσε και έβγαλε το μενού του κατηγορούμενου στη φυλακή. Μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις. Και κάθεσαι και αναλώνεσαι. Αν αυτό σημαίνει ότι για να πας στο επόμενο βήμα χρειάζεται να έρθω εγώ να είμαι μαζί σου πάνελ, θα έρθω. Αρκεί να καταφέρουμε αυτό που σου λέω».