Την εμφάνισή της στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς έκανε η Άννα Βίσση και τον άφησε «κάγκελο».

Πιο συγκεκριμένα, κάποιος κάλεσε τον παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής, με εκείνον να μην μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή που του μιλούσε.

Η τραγουδίστρια του φώναζε «Νίκο μου, Νίκο μου», με εκείνον να προσπαθεί να την καταλάβει. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε, οπότε η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο.

Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε τότε, με το στόμα ανοιχτό, ενώ του έπεσε από τα χέρια ακόμα και η βεντάλια που κρατούσε. «Περίμενε τώρα, να επανέλθει το αίμα στο σώμα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους μίλησαν για την περιοδεία της, ενώ από τη συζήτηση δεν έλειψαν οι προκλήσεις και οι αποκαλύψεις. Η Άννα Βίσση ανέφερε μάλιστα, πως θα ήθελε κάποια στιγμή να συνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά.

Με αφορμή τη δήλωσή της, ο παρουσιαστής την προσκάλεσε να είναι μαζί του του χρόνου στην έναρξη της εκπομπής. Εκείνη μάλιστα, δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Κατά τα λοιπά, δηλώνουμε ότι σε εμάς παρανομίες, παρατυπίες, αντικαταστατικές και έκνομες ενέργειες και δολιότητες δεν περνάνε. Εμείς, όποιον μας αδικεί, θα τον «ταράσσουμε» στην νομιμότητα.