Το παζλ του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού προγράμματος του ΣΚΑΪ συνεχίζεται να συμπληρώνεται και να αλλάζει, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος φαίνεται πως έχει κλείσει σε ό,τι αφορά τον ειδησεογραφικό τομέα, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις, οι οποίες θα προκύψουν από καραμπόλες ή αλλαγές που θα αποφασιστούν τις επόμενες ημέρες.

Στο τηλεοπτικό πρωινό, που θα αρχίζει στις 05.00, θα βρίσκεται ο Ακης Παυλόπουλος με τη Μάρω Καρούση στο πλευρό του. Από εκείνη την ώρα και μέχρι τις 09.00 ο Ακης Παυλόπουλος μένει στο στούντιο, στο οποίο μπαίνουν επίσης ο Δημήτρης Οικονόμου και η Ντόρα Κουτροκόη. Η ενημέρωση θα διαρκεί από τις 05.00 έως τις 09.00 και θα ακολουθεί ένα τρίωρο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο (και με ενημερωτικές πινελιές), για την παρουσίαση του οποίου οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ προορίζουν τη Φαίη Σκορδά, η οποία αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του καναλιού του Νέου Φαλήρου. Η ίδια συναντήθηκε πριν από μερικές μέρες με την Εύη Κουτσαυτάκη και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το deal θεωρούνταν κάτι παραπάνω από πιθανό.

Οι «Αταίριαστοι» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας μετακομίζουν από το 10.00-12.00 στην αμέσως επόμενη ζώνη, από τις 12.00 έως και τις 14.00, οπότε ξεκινά το μεσημεριανό δελτίο, με την Εύα Αντωνοπούλου, στο οποίο εντάχθηκε το τελευταίο διάστημα ως αρχισυντάκτης ο Αλέκος Βασιλόπουλος. Οι «Αταίριαστοι» δεν θα βγαίνουν από το στούντιο του Φαλήρου, αλλά από εκείνο της Ιωάννας Μαλέσκου, και επίσης το σκηνικό τους θα είναι περισσότερο «ζεστό», με καναπέδες και με εικόνα πρωινάδικου-μεσημεριανάδικου. Οπως έγραψε ήδη το «S», πιθανότατα στην ομάδα του θα ενταχθεί η Δέσποινα Βλεπάκη από το Open.

Τα Σαββατοκύριακα παραμένει φυσικά η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και την επόμενη χρονιά. Αμέσως μετά φαίνεται πως το δίδυμο Καμπουράκη - Φλυτζάνη θα αντικατασταθεί από τον Γιάννη Πιταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη (τον συνεργάτη του Νίκου Μάνεση στον Alpha και όχι εκείνον του ANT1). Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου πιθανότατα θα ενταχθεί και η Μαρία Μπακοδήμου.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 9 Ιουλίου 2022